Lokal Kloakmester Jyllinge

Som din lokale kloakmester i Jyllinge, er du altid sikret godt og solidt kloakarbejde. Vi hos RenKloak har over 17 års erfaring indenfor kloakfaget, hvor vi har hjulpet et utal af kunder. Derfor er vi også sikre på, at vi har den helt rette løsning til dig.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Jyllinge og omegn

Har du problemer med din kloak, og bor i Jyllinge eller deromkring, så er du havnet det rette sted. Med mere end 17 års erfaring indenfor kloakfaget, har vi sammen med vores uddannelse, opnået de fornødne kompetencer og ekspertise at at løse størstedelen af opgaverne indenfor kloakarbejde.

Hos RenKloak kan du forvente effektivt kloakarbejde i høj kvalitet. Vi ved samtidig præcis, hvordan opgaver skal gribes an og løses ved brug af det helt rigtige udstyr, så du får et holdbart resultat i fremtiden også.

Vores ansatte er uddannet og har videre specialiseret sig indenfor et givent område i kloakbranchen. Vi har blandt andet specialister indenfor kloakservice, slamsugning, kloakrensning, TV inspektion, strømpeforing og højtryksspuling.

Uanset hvilken type kloakopgave du måtte have, så kan vi hjælpe dig. Som din autorisede kloakmester levere vi resultater i høj kvalitet til gode priser. Kontakt os i dag til en uforpligtende samtale om, hvordan vi løser dit kloakproblem.

Vores kunder er vores topprioritet

Vores kunder i RenKloak er altid i centrum og vores motivation drives af at gøre en forskel for vores kunder. Vi der samtidig utrolig stolte og glade for, ligge nummer 1 på Trustpilot. Denne flotte placering arbejder vi hver dag for at kunne beholde. Dette gør vi gennem god service, gode priser, resultater i høj kvalitet og en portion fleksibilitet.
Derfor har vi også en døgnvagt, således at du altid kan få fat på din lokale autoriserede kloakmester i Jyllinge når der opstår akutte kloakproblemer. Du kan få fat på os 24 timer i døgnet på telefon 71 11 11 11.

Hvad koster et besøg fra din lokale kloakmester Jyllinge?

Det kan være svært at give en præcis pris på netop din opgave, det kræver at vi kender detaljerne heraf. Prisen afhænger blandt andet af størrelsen på opgaven, omfanget og tidsrammen. Dog kan du altid forvente gode og fair priser, når vi løser dit problem. Ønsker du at vide mere præcist hvad prisen vil være for din opgave, så er du altid velkommen til at kontakte. Så sender vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din specifikke opgave.

Kontakt din kloakmester Jyllinge

Uanset om du har brug for hjælp til en mindre opgave som et stoppet afløb, eller en større opgave som en kloakrenovering, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i kloakker og afløb og kan løse alle slags opgaver indenfor kloak faget. Vi rykker hurtigt ud, når du har brug for vores hjælp, både efter aftale og ved akut opståede problemer.
Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen, eller ved at ringe til på telefon 71 11 11 11 eller nå os via mailen [email protected], hvor vi sidder klar til at modtage din henvendelse.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11