Din professionelle kloakmester i Ishøj

Danmarks foretrukne kloakmester

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

RenKloak - når du søger en perfektionistisk kloakmester

Nogle forbinder perfektionisme med en negativ klang. Det gør vi ikke hos RenKloak. Som autoriseret kloakmester i Ishøj, arbejder vi ud fra missionen om at skabe høj tilfredshed og kvalitet samt stå bag de bedste kundeoplevelser. 

Bag om RenKloak finder du autoriseret kloakmester Tommy Bisted, som har mere end 10 års erfaring som kloakmester. Det betyder, at vores virksomhed drives ud fra stort know-how, højt fagligt niveau og et kendskab til samtlige problemer med kloakken samt løsningerne dertil.

Autoriseret kloakmester i Ishøj med kunderne som førsteprioritet

Når du vælger at indgå i et samarbejde med RenKloak, garanterer vi fuldstændig gennemsigtighed. Det gælder i alle tænkelige arbejdsgange lige fra de indledende samtaler om dit behov for kloakservice til det færdige resultat.

Dit behov er altid vores førsteprioritet, og skulle du mod forventning ikke føle dig tilfreds med vores arbejde i første omgang, er vi altid på pletten igen. Vi er din autoriseret kloakmester i Ishøj, der først starter bilmotoren, når du er fuldt ud tilfreds.

Kloakmester med højest rating i Ishøj

At vi ligger nr. 1 på TrustPilot betyder ikke, at vi nu kan læne os tilbage. Tværtimod har det givet os blod på tanden til fortsat at kunne stå bag de bedste kundeoplevelser inden for kloakservice.

Vores kunders mening om os er alfa og omega i vores arbejde og udgør hele vores eksistensgrundlag. Det forpligter at være en autoriseret kloakmester, som gennem en lang årrække har ydet professionelt kloakservice over hele landet.

Skal du være den næste, der får løst dine kloakproblemer til punkt og prikke i Ishøj?

Få professionel kloakservice til:

… og meget mere! Vi tør godt love, at vi kan hjælpe dig med alle dine kloakproblemer, når du søger kompetent kloakservice til Ishøj. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  På vores FAQ-side kan du finde ofte stillede spørgsmål om typiske kloakproblemer i hjemmet. Her guider vi dig igennem, hvordan du skal forholde dig til de typiske problemer. Ikke mindst hvad du selv kan gøre for at løse og forebygge problemer i dine afløb og kloakrør.

  Kloakmester ishøj

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11