Din kloakmester i Hørsholm

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Hørsholm & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester i Hørsholm og omegn. RenKloak drives professionelt af autoriseret kloakmester Tommy Bisted, som har mere end 17 års erfaring som kloakmester.
 
Vores mål er at skabe værdifuldt og tilfredsstillende kloakarbejde hos dig. Vores kloakmester i Hørsholm er professionel og kvalificeret i adskilligt kloakservice. Vores kloakmester i Hørsholm giver dig god service og høj kvalitet. Selvom der i håndværkerbranchen kan opstå ugennemsigtighed og bøvl med håndværker, kan vi hos Renkloak garantere 100% gennemsigtighed og tilfredshed.
 
Vi forlader nemlig ikke dit hjem uden din tilfredshed og giver dig tilbud, der er konkurrencedygtig og ærlig i branchen. Vores kunder er altid første prioritet. 
 

Vi er #1 kloakservice Hørsholm og resten af landet

Vi sætter stor ære i at udføre kloakservice i Hørsholm og er altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vi kan med stor glæde og tilfredshed, garantere professionelt arbejde for vores kunder og være din primære kloakservice i Hørsholm. 
 
Vores kunders mening er meget vigtig for os, da vi på Trustpilot lige nu er nr. 1 i hele landet.
Vi er uden tvivl stolte over denne position og er taknemlig for vores succesfulde samarbejde med vores kunder. Vi arbejder ud fra en gennemsigtig og tilfredsstillende dagsorden. 
 
Vi vil selvfølgelig gerne holde fast på denne position på Trustpilot. Vi bestræber efter din tilfredshed og garanterer kvalificerede og professionelle kloakmester i Hørsholm. Vores kloakmester forlader derfor ikke dit hjem, uden din tilfredshed.

Vi udfører alt kloakarbejde hos dig

Hos Renkloak er vi klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vores autoriserede kloakmester har erfaring inden for bl.a. slamsugning, tv-inspektion, kloakrensning og meget mere. Vi har 10 års erfaring og kan derfor med sikkerhed udrede dine kloakproblemer. Vi kan også udføre en helt almindelig kloakrensning i din kloak eller spule din kloak, alt efter hvad du ønsker. Se hvilke opgaver vi yderligere udfører længere nede på siden.

Vores kunders tilfredshed

Renkloak er ekstremt glade for vores kunder og taknemlig for at give os en top position på Trustpilot. Derfor betyder din mening meget for os og vil være glade for at høre om din mening om vores kloakservice hos dig. Vi er altid klar til at hjælpe dig og tage et kig forbi dit hjem og kloak. Kontakt os allerede i dag.

Har du brug for en kloakmester i Hørsholm?

Bor du i Hørsholm eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Vi er sikre på vi kan hjælpe dig med dine kloakproblemer, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi har døgn åbent.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11