Din kloakmester i Hvidovre

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Hvidovre

RenKloak er din lokale kloakmester i Hvidovre og omegn. RenKloak drives af autoriseret kloakmester Tommy Bisted som har mere end 17 års erfaring i branchen.
 

RenKloak har fokus på at der altid at tilbyde dig den bedste service, vil vi altid være der til at hjælpe dig med din kloakering. Derfor er vores telefon altid åben 24 timer i døgnet, så du altid kan ringe til os! Det gør også at du kan ringe til os så snart problemet opstår, så kan vi tag en snak om det skal udføres med det samme, eller om det kan vente til næste dag. Derfor er vores mission netop høj kundeservice, kvalitet og gennemsigtige aftaler til kunder, og afkræfte omdømmet om ugennemsigtige aftaler og dårlig kvalitet der ligger over håndværkerbranchen. Derfor har vi besluttet at gøre op med disse fordomme og bevise, at man godt kan tilbyde kloakservice med god kvalitet og service, og så endda til konkurrencedygtige priser.

Du kan altid forvente vores tilbud er realistiske, da vi aldrig laver noget vi ikke kan holde, da vores ansatte er professionelt uddannet indenfor faget. Vi har altid direkte kommunikation og er ærlige, det giver også bedre resultater, og vores kunder får en større sikkerhed, og du undgår uventede overraskelser.

Har du brug for rådgivning, vejledning, eller hjælp til din kloak, så kontakt os for et uforpligtende tilbud og en samtale omkring dit problem.

Vi er førende kloakmester i Hvidovre og resten af Danmark

Vi er utrolige stolte og beærede over vi nr. 1 på Trustpilot, det kan vi takker over 500 af vores tidligere kunder, så har anmeldt os. Det har dermed også gjort os til det bedste kloakfirma, ikke bare i Hvidovre, men faktisk i hele Danmark.

Vi er selvfølgelig utrolige stolte over den position, og selvfølgelig vil vi gøre alt for at beholde den plads. Det gør vi ved stadig at have vores kunder i fokus, med ærlighed, god kundeservice og gennemsigtige tilbud på kvalitetsarbejde. Vi går derfor ikke fra et sted, før vi selv er 100% tilfredse, samt du er tilfreds med vores arbejde.

Kloakservice til dig

Hos Renkloak er vores kloakmestre grundigt uddannet indenfor faget, og modtager løbende kurser og uddannelse, så vi er opdateret om de nyeste regler og fremskridt i branchen. Vores autoriserede kloakmestre i Hvidovre har bl.a. erfaring indenfor; faskine, kloakrensning, højtryksspuling, og meget mere. Vi kan derfor med sikkerhed hjælpe dig og dine kloakproblem, ligegyldigt hvad problemet skulle være. Du kan se flere af de opgaver vi udføre længere nede på siden.

Vores kunder betyder alt

Vores kunder betyder alt, og det kan du blandt andet se på vores #1 placering på Trustpilot og diverse medier. Det er vigtigt at kunne stole på sin fagmand. Vi vil være med til at stoppe dårligt omdømme af håndværkerbranchen, så vores kunder kan være sikre og trygge i vores hænder.

Har du brug for en kloakmester i Hvidovre?

Bor du i Hvidovre eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Hvad end dit problem er, så er vi sikrer på at vi kan være behjælpelige. Kontakt os for et uforpligtende tilbud omkring din kloak.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11