Kloakmester Humlebæk - Fri Kloakservice

for kun 89 kr. md.

Du har læst rigtigt! Vi har Danmarks eneste kloakservice-abonnement. Det koster mindre for 1 helt års kloakservice, end hvad du normalt betaler for ét enkelt udkald hos en kloakmester - Det gælder hvis du bor i Humlebæk eller omegn.
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad siger vores kunder?

Det er nemt for, at fortælle hvor fantastiske vi er til kloakservice og hvordan vores kunder fra Humlebæk sætter pris på vores ydelser.

Men lad os nu være ærlige, du vil nok hellere høre hvordan andre kunder der allerede har brugt os som Kloakmester har oplevet det.

+1000 gode anmeldelser på Trustpilot med 4,8/5 i gennemsnit, taler selvfølgeligt sit eget sprog.

Men i nedenstående video kan du sætte et ansigt på en af vores faste kunder og se hvad han siger til at være RenKloak+ kunde i dag.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Humlebæk eller omegn.

Kan Kloakservice i Humlebæk blive ligetil?

Lad os sige det som det er, det bliver aldrig helt perfekt, men hvis bare det bliver enklere, mere bekymringsfrit og du ikke skal forholde dig til det selv – Så forsvinder klumpen i maven.

Forstil dig det her eksempel: Dit afløb i badet stopper til klokken 20.15, du ringer 71 11 11 11 med det samme, dagen efter kommer din Kloakmester og løser problemet med kloakken og du skal ikke bekymre dig om prisen?

Kloakservice-abonnement i Humlebæk

Det er rigtigt ovenstående scenarie lyder som den bedste udgave af et kloakproblem ikke sandt?

Vi har undersøgelse blandt vores eksisterende kunder i Humlebæk, og har på baggrund af dem tilføjet Humlebæk, som en af de byer hvor du kan få vores Abonnement på Kloakservice. Abonnementet hedder selvfølgeligt RenKloak+.

Heldigvis er konceptet markant mere originalt end selve navnet, da det er det eneste Abonnement i sin kategori og giver dig som kunde følgende fordele:

Kloakservice uden abonnement Humlebæk

Vi tror så meget på RenKloak+, at vi ikke er bange for at kalde det fremtidens kloakservice. 

Inden for kort tid, kommer til at være en del af de faste abonnementer man har tilknyttet sin bolig, på lige fod med vejhjælp og  forsikringer.

Ønsker du dit kloakproblem løst uden abonnement?

Når man står med et Kloakproblem, er det ikke altid man lige kan overskue hvorvidt man bør vælge et abonnement eller man bare skal betale et engangsbeløb.

Så ring til os på: 71 11 11 11 og book din Kloakservice i Humlebæk med det samme. 

9/10 sparer penge på at vælge os som Kloakmester, selv uden abonnements-fidusen. Og du kan stadigt forvente den ekstraordinære service der har givet os 4.8/5 på Trustpilot.

Så ring og book tid til din Kloakservice nu, du behøver ikke tage stilling til om du skal være abonnementskunde eller ej før vi har løst dit problem.

Vi giver selvfølgeligt altid, et prisoverslag på din opgave inkl. kørsel, rensning og moms allerede i telefonen. Så du kan føle dig 110% tryg ved at vælge os.

Du kan ringe og booke din tid, døgnet rundt uden merpris og vi svarer altid 100% ærligt på, om din kloaksituation er akut, eller det fint kan vente til næste hverdag, hvor det er billigere for dig.

Kloakspuling Humlebæk

Hvis du oplever lugtgener fra din kloak, eller hvis dit toilet, håndvask eller afløb begynder at stoppe, er det tid til at få udført en kloakspuling.

Dette fjerner skidt, snavs og andre aflejringer fra dine kloakrør, så vand igen kan løbe frit igennem.

Kloakspuling er en vigtig del af at holde din kloak i god stand.

Det er vigtigt at få spulet din kloak regelmæssigt, for at sikre at den ikke tilstoppes. Det kan være meget dyrt at få udbedret skader, der skyldes tilstoppede kloakker, så det er bedre at forebygge end at helbrede.

Hvis du bor i Humlebæk, er det heldigvis nemt at få udført kloakspuling.

VI er din lokale Kloakmester i Humlebæk og er klar til at hjælpe dig med at få dine kloakker spulet.

Det er vigtigt, at du kontakter en autoriseret kloakmester til opgaven, så du er sikker på, at din kloak bliver Højtryksspulet på en ansvarlig måde. 

Vi har mange års erfaring og har igennem årene udviklet et effektivt system, der gør det muligt for os at udføre din kloakspuling hurtigt og effektivt. 

Kloakspuling er en del af vores RenKloak+ Abonnement, så for kun 89,- kroner pr. måned skal du aldrig bekymre dig om omkostningen til Højtryksspuling. 

Slamsugning Humlebæk

RenKloak tilbyder Slamsugning i Humlebæk og omegn.

Slamsugningen er en vigtig del af din Kloakrensning, da det fjerner alle de skadelige stoffer, der kan forårsage alvorlig skade på din Kloak.

Slamsugning er også et effektivt redskab til forebyggelse af alvorlige Kloakproblemer i almindelighed.

Du får altid et 100% uforpligtende prisoverslag allerede i telefonen, så du kan få et overblik over omkostningerne ved at få det udført.

Det er vigtigt at være opmærksom på, hvornår det er nødvendigt at få hjælp fra en autoriseret kloakmester.

Slamsugning er et af de mest effektive værktøjer til at fjerne affald og andre forureninger fra din kloak. Det er især nyttigt, når kloakken er tilstoppet eller når der er risiko for forurening af dit grundvand.

Vi ved, at det kan være svært at finde den rette Kloakmester i Humlebæk, men vi er her for at hjælpe.

Husk at fordi du bor i Humlebæk, der er en af vores +Byer, så kan du tilmelde dig RenKloak+ og få 15% Rabat på din Slamsugning i Humlebæk.

Kloakrensning Humlebæk

Uanset hvordan du skal have Renset din Kloak er vi det fortrukne valg når du bor i en af vore +Byer.

Vi køre dagligt i Humlebæk og laver årligt, utalige Kloakrensninger hos dine naboer i Humlebæk og omegn.

Kloakrensning er en del af Renkloak+ Abonnementet og kan laves som en del af din Grundpakke til 89,- pr. md. uden yderligere omkostninger.

TV Inspektion Humlebæk

Hvis du ofte får problemer med Kloakken, kan det være en god ide at få lavet en TV Inspektion. Med en TV Inspektion, smider vi et specielt kamera ned i din Kloak og søger efter om der er rotteproblemer  eller brud på Kloakken.

En TV Inspektion vil ofte være dækket ind af din forsikring i tilfælde af at der er noget galt. Men skulle alt være godt, så får man som RenKloak+ kunde 15% Rabat og en dejlig ro i maven bagefter.

Montering af rottespærrer

Oplever du problemer med rotter på grunden, har dette med stor sandsynlighed noget med kloakken at gøre. Næsten alle rotter i Danmark holder til i kloakkerne. Hvis der er rotter ved din husstand, skyldes det formentligt at der er utætheder i kloaksystemet. Dette i sig selv skal fikses, men det kan vi heldigvis også klare. Husk at du altid kan kontakte os på telefonen 71 11 11 11, hvis du har brug for vores hjælp eller har spørgsmål. 

Det siger vores kunder

Besøg os på Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00

Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Her bor vi

Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

Ring til os

Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11