Kloakmester Hillerød - Få Kloakservice året rundt

for kun 89 kr. md.

Du læste korrekt! Hos Renkloak har vi Danmarks eneste kloakservice på abonnement. 1 helt års kloakservice på abonnement, koster nu mindre end ét enkelt udkald hos en kloakmester - Dette gælder for dig som bor i Hillerød eller omegn. Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad siger vores kunder?

Det er nemt for os, at fortælle dig hvor fantastiske vi er til kloakservice og hvordan vores kunder fra Hillerød sætter pris på vores services.

Men lad os nu være helt ærlige, du vil hellere høre hvad andre kunder siger om Renkloak, og hvad deres ufiltrerede oplevelse er med os.

Vi har i skrivende stund +1000 anmeldelser på Trustpilot med 4,8/5 i gennemsnit, hvilket vi er ualmindeligt stolte af.

Men i nedenstående video, kan du høre en af vores faste kunder igennem en del år fortælle om at være RenKloak+ kunde i dag.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Hillerød eller omegn.

Din kloakmester i Hillerød

RenKloak er din lokale kloakmester i Hillerød og omegn. Virksomheden er stiftet af  autoriseret kloakmester Tommy Bisted. Tommy har idag mere end 17 års erfaring som kloakmester – med speciale i Kloakservice for private og kører dagligt i Hillerød og omegn.

Da virksomheden startede for 17 år siden, var det med en ambition om, at levere den absolut bedste service samt kloakservice der løste vores kunders problem hurtigt, effektivt og uden at genere dem, deres familie eller naboer. 

Her 17 år efter er det stadigt ambitionen, men verden har ændret sig, og alt skal være endnu nemmere, hurtigere og mindre problem fyldt end nogensinde.

Derfor har vi som de første lanceret kloakservice på abonnement, der er fremtidens kloakservice.

Kloakservice på abonnement i Hillerød

Du kan få kloakservice på abonnement til kun 89,- når du bor i Hillerød.

På baggrund af en undersøgelse blandt eksisterende kunder i Hillerød og omegn, så har vi tilføjet Hillerød, som en abonnements-by hvor du kan tilmelde dig vores Abonnement på Kloakservice. 

Vores abonnementet hedder RenKloak+, gudskelov er ydelsen mere unik end navnet.

Med RenKloak+ vil du få en masse fordele. De fordele du vil få med dit nye abonnement er blandt andet:

Kloakservice i Hillerød

Vi udfører kloakservice i Hillerød og omegn. og er altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Hillerød er en travl by med mange aktive borgere og erhvervsliv. Det betyder, at der er mange kloakker, der dagligt udsættes for store belastninger. 

Derfor er det vigtigt at have en dygtig og erfaren kloakmester, der kan tage sig af alle opgaver inden for kloakarbejde.

Som din lokale kloakmester i Hillerød, er vi eksperter i kloakservice, slamsugning, kloakspuling, tv inspektioner osv.

Vi har mange års erfaring inden for branchen og ved, hvad det kræver at udføre kvalitetsarbejde til en fair pris. Det er også derfor, at vores RenKloak+ abonnement er blevet så stort et hit.

Det kombinere nemlig en høj grad af tryghed, med enkelthed og markedets bedste pris på kun 89,- pr. md. – med andre ord er det nu trygt, simpelt og billigt, at få lavet kloakservice i Hillerød.

Glem ikke at regelmæssig kloakservice også forlænger levetiden af dit kloaksystem og sikre, at det fungerer optimalt. 

Det regelmæssige besøg fra en Kloakmester, reelt være forskellin på om du får vandskade i din bolig ved et skybrud eller ej.

Ønsker du dit kloakproblem løst uden abonnement?

Det kan være svært at overskue her og nu om du skal vælge abonnement eller en engangsservice. 

Ring til os på: 71 11 11 11 og bestil din Kloakservice i Hillerød uanset om det er for en et enkelt udkald eller du ønsker et års fri kloakservice for samme pris med et abonnement.

9/10 af vores kunder sparer tid og penge når de vælger os som deres Kloakmester, også selvom de ikke har abonnement. Vi har altid kunden i centrum, så du vil altid få den ekstraordinære service, som har givet os 4.8/5 på Trustpilot.

Så ring med det samme og bestil din tid til Kloakservice.

For at du skal føle dig 110% tryg ved at vælge os. Så giver vi altid, et prisoverslag på din opgave inkl. kørsel, rensning og moms allerede over telefonen. 

Du kan booke din tid, døgnet rundt uden merpris. Vi vil altid svare 100% ærligt på om dit kloakproblem er så akut, at det kræver et vagtudkald, eller vi fint kan vente til næste hverdag hvor det er billigere for dig.

Der er nemligt kun en ting vi selv kender der er være end, at vente på at få fixet et stoppet toilet. Det er at blive plattet for en masse penge af en kloakmester der lukrere på deres kunders uvidenhed.

Så ring og få et ærligt svar på 71 11 11 11 uanset hvad klokken er lige nu, så skal vi nok vejlede dig.

Slamsugning Hillerød

RenKloak tilbyder Slamsugning i Hillerød og omegn.

Slamsugning er en af de vigtigste komponenter i kloakservice, da det hjælper med at opretholde et velfungerende kloaksystem.

 Slamsugning fjerner det overskydende affald, der samler sig i kloakkerne, og forhindrer tilstopning og overløb. Det er en vigtig opgave, der udføres regelmæssigt for at sikre, at kloakkerne fungerer korrekt og undgå potentielle problemer.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at få hjælp fra en autoriseret kloakmester. Kontakt os og find ud af om du har brug for hjælp fra en autoriseret kloakmester.

Det kan være besværligt at finde den perfekte Kloakmester i Hillerød, men vi er her for at hjælpe dig med din kloakproblem.

Husk at hvis du bor i Hillerød, så er du en af dem som kan tilmelde sig RenKloak+ og få 15% Rabat på Slamsugning i Hillerød.

Kloakspuling Hillerød

Det er tid til en kloakspuling hvis din kloak begynder at lugte, eller hvis dit toilet eller håndvask bliver stoppet til.

En kloakspuling vil fjerne skidt, snavs og andre aflejringer fra dine kloakrør, så vandet kan løbe igennem igen.

Kloakspuling er en vigtig del af at holde din kloak i god stand.

Det er heldigvis nemt, at få kloakspuling, hvis du bor i Hillerød med Renkloak.

Få kontaktet en autoriseret kloakmester til din kloakspuling, så vil du være sikker på, at kloakspulingen bliver gjort perfekt.

Hos Renkloak har vi mange års erfaring, hvor vi igennem årene har udviklet et meget effektivt system, som vil gøre det muligt for Renkloak at udføre en kloakspuling effektivt og hurtigt.

Husk at kloakspuling er en del af vores abonnement løsning. RenKloak+ Abonnementet, som du kan få for kun 89,- kroner pr. måned.

TV Inspektion Hillerød

Har du ofte problemer med din kloak, så vil det være en ide at få en TV Inspektion fra RenKloak. Ved en TV Inspektion, vil vi sende et specielt kamera ned Kloakken for at se om der er rotteproblemer eller nogle brud på din kloak.

Din forsikring vil i nogle tilfælde dække en TV inspektion, hvis der er noget galt. Men skulle der ikke være noget galt, så fvil du med RenKloak+ – abonnementet få 15% Rabat med ro i maven efter.

Montering af rottespærrer

Har du et problem med rotter? Så er der muligvis noget galt med din kloak.

I Danmark holder næsten alle rotter til i kloakken. Er der rotter omkring din bolig, så skyldes det muligvis utætheder i kloaksystemet omkring din bolig. Dette kan vi hos RenKloak heldigvis klare for dig.

Du kan altid kontakte os på telefonen 71 11 11 11, hvis du har har spørgsmål eller brug for vores hjælp. 

Kloakrensning Hillerød

Kloakrensning er en anden væsentlig del af kloakservice, da det hjælper med at forebygge skader på kloakkerne og opretholde et velfungerende system.

Regelmæssig kloakrensning fjerner faste genstande, der kan føre til tilstopning og overløb, og sikrer, at kloakkerne er fri for ting, der kan skade systemet. Det er en enkel og effektiv metode til at opretholde et velfungerende kloaksystem og undgå potentielle skader på miljøet.

Det siger vores kunder

Besøg os på Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00

Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Her bor vi

Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

Ring til os

Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11