Kloakmester Herlev

Kloakservice fra kun 89,- pr. md.

Ingen binding!

Ja, den er god nok! Du får kloakservice hele året rundt for kun 89,- pr. md. Billigere end dit Netflix abonnement, og nemmere end nogensinde at få kloakservice.

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Fordelene ved renkloak+ abonnement

Der er mange fordele ved at være RenKloak+ kunde. Vi har gjort det nemt for vores kunder at vælge kloakfirma.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Humlebæk eller omegn.

kloakservice i herlev

Vi tilbyder alt slags arbejde indenfor kloakker, til den bedste pris. Du er altid sikret den bedste service samt kvalitet hos os.

Ved at vælge RenKloak bliver dine problemer løst nemt og hurtigt – Det er muligt, da vi sidder ved telefonen 24 timer i døgnet.

KLOAKSERVICE-ABONNEMENT I herlev

Har du hørt om kloakservice på abonnement før? Nej vel?
Vi tilbyder kloakservice året rundt til en fast lav pris på kun 89,- pr. måned.

Vi er nemlig også de eneste i Danmark der tilbyder dette indenfor vores kategori. Som RenKloak+ kunde får du massere af gode fordele samt en ren kloak året rundt.

Selvfølgelig! Vi tilbyder kloakservice uden at binde dig til en abonnementsaftale. Størstedelen af vores kunder sparer 50% på deres regning ved at vælge os som kloakmester.

Ring til os i dag på 71 11 11 11, og vi vil med glæde give dig et prisoverslag på din opgave, så du får en idé om omkostningerne, før vi går i gang. Vores kloakmester i Herlev vil altid give dig et ærligt svar og sikre, at du ikke betaler mere end nødvendigt.

Hvis du ændrer mening undervejs i opgaven, kan du altid vælge at benytte vores abonnementsløsning.

Du kan kontakte os døgnet rundt uden ekstra omkostninger!

Vi har fremtidens abonnement på kloakservice

Når du bliver RenKloak+ kunde bliver det ikke nemmere og billigere at få kloakservice. 89,- pr. md. selvfølgelig uden skjulte gebyrer eller tillæg, samt er der ingen binding.

Vi tror på, at det her er måden man i fremtiden kører kloakservice. Vi har valgt at vores kunder kun skal have det bedste, derfor kan du kan ringe til 71 11 11 11 24 timer i døgnet, 365 dage om året helt uden merpris. Vi sørger for at ordne dine kloakproblemer efter dine behov. 

Kontakt os i dag, og bliv klogere på vores Renkloak+ abonnement.

Kloakspuling Herlev

Hvis du oplever ubehagelige lugte fra din kloak eller har et tilstoppet toilet, så tilbyder vi kloakspuling. Ved kloakspuling fjerner vi snavs og urenheder fra dine kloakrør, så vandet kan flyde frit igen. Det er en fornuftig idé at få udført regelmæssig kloakspuling for at sikre, at dine kloakker ikke bliver tilstoppede. Skader forårsaget af tilstoppede kloakker kan blive dyre at udbedre. 

RenKloak er klar til at hjælpe dig med en professionel kloakspuling. Vi har mange års erfaring inden for branchen, så du kan være fuldstændig tryg. Kloakspuling er en del af vores abonnementspakke RenKloak+, som du kan få for kun 89,- om måneden.

Slamsugning Herlev

Vi tilbyder også slamsugning i Albertslund og omegn. Slamsugning er en effektiv metode til at fjerne skadelige stoffer, der kan forårsage skader i dit kloaksystem. Det er især nyttigt, når din kloak er tilstoppet. Ved at ringe til os kan du få en uforpligtende pris vurdering over telefonen og få et klart overblik over omkostningerne. 

Det kan være en udfordring at finde en pålidelig kloakmester, men det er her, vi kommer ind i billedet. Hvis du bor i Albertslund eller omegn og er RenKloak+ kunde, får du endda 15% rabat på slamsugning.

Kloakrensning Herlev

Når det kommer til at få løst dine kloakopgaver, er vi det foretrukne valg for dig, der er bosat i en af vores +Byer. Vi er aktive i Albertslund og har udført adskillige kloakrensninger i området.

Med vores RenKloak+ abonnement kan du få kloakrensning, når du har behov for det, uden ekstra omkostninger. Bliv medlem for kun 89,- pr. måned og få den nødvendige kloakservice, når det passer dig bedst.

TV Inspektion Herlev

Hvis du ofte oplever problemer med din kloak, kan en TV-inspektion være løsningen for dig. Vi anvender specialkameraer til at inspicere kloakken og lede efter potentielle rotteproblemer eller brud.

Typisk er denne service dækket af forsikringen, hvis der er konstaterede problemer. Men hvis det ikke er tilfældet, behøver du ikke fortvivle. Som RenKloak+ kunde får du endda 15% rabat på TV-inspektionen, så du kan få klarhed over kloakkens tilstand og eventuelle problemer.

Montering af rottespærrer

Hvis du oplever rotter ved din bolig, er det sandsynligt, at der er utætheder i dit kloaksystem. Heldigvis er rotterne typisk koncentreret i kloakkerne, men hvis uheldet er ude, er vi klar til at hjælpe dig.

Vores ekspertteam kan fikse problemet og sikre, at rotterne holdes på afstand. Hvis du har spørgsmål eller har brug for vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os på 71 11 11 11. Vi står klar til at assistere dig med professionel rådgivning og løsninger.

Autoriseret kloakmester i Herlev & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester i Herlev og omegn. RenKloak drives professionelt af autoriseret kloakmester Tommy Bisted, som har mere end 17 års erfaring som kloakmester.
 
Renkloak har et mål om at skabe tilfredshed for deres kunder. Vi vil gøre samarbejdet med et håndværker firma nemt og tilfredsstillende hos Renkloak. Vi ved hvor meget bøvl der kan forekomme i denne branche, men hos Renkloak vil vi give vores kunder en god oplevelse lige fra vores kundeservice til vores autoriserede kloakmestre. Vi står klar til at give dig en suveræn service og kloakrensning af høj kvalitet. 
 

Vi er #1 i Herlev og resten af landet

 Vi sætter stor ære i at udføre kloakservice i Herlev og er altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vi kan garantere stor glæde og tilfredshed hos Renkloak og yder god kloakservice af professionelle kloakmestre i Herlev. 

Vores kunders mening er derfor meget vigtig for os, da vi på Trustpilot lige nu er nr. 1 i hele landet, takket være vores gode samarbejde med jer. Vores mål er at give vores kunder tilfredsstillende kloakservice i Herlev, derfor vil vi gerne have din mening om os på Trustpilot. Vi er helt uden tvivl stolte over denne position og takker vores medarbejdere og håndværkere, men også vores kunder, som har været gennemsigtige med os, såvel som vi har udført gennemsigtigt arbejde for dem. 

Vi vil selvfølgelig holde fast på denne position på Trustpilot. Derfor vil vi give dig den bedste service og forlader ikke dit hjem med løse ender. Vi ønsker kun din tilfredshed og giver dig kloakservice i Herlev til fornuftige priser. Vores kloakmestre glæder sig til at gøre vores kunder glade og håber på at du vælger os som din lokale kloakmester i Herlev. Vi vil være dit primære kloakfirma i Herlev.

Vi udfører kloakservice

Hos Renkloak er vi klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vores autoriserede kloakmester i Herlev har erfaring inden for bl.a. slamsugning, tv-inspektion, kloakrensning og meget mere. Vi kan med sikkerhed hjælpe dig med at udrede din kloak, ligegyldigt hvad problemet skulle være. Se hvilke opgaver vi udfører længere nede på siden. Du er også velkommen til at kontakte os, så vil vi besvare dine spørgsmål. 

Vores kunders tilfredshed betyder meget

Renkloak er ekstremt glade for vores kunder og taknemlig for at give os en top position på Trustpilot. Derfor betyder din mening meget for os og vil være glade for at høre om din mening om vores arbejde i Herlev. Vi vil med glæde komme forbi dit hjem og udrede din kloak. Vores kloakmester i Herlev ser frem til at hjælpe dig. Hos Renkloak vil vi gøre vores kunder tilfredse med vores professionelle kloakservice. Du kan kontakte os allerede i dag, hvis du mangler en kloakmester i Herlev.

Har du brug for en kloakmester i Herlev?

Bor du i Herlev eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Vi er sikre på vi kan hjælpe dig med dine kloakproblemer, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi har har døgnåben. 


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Autoriseret kloakmester foretager kloakspuling

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11