Kloakmester Havdrup

kun 89 kr. md.

Fri kloakservice - Året rundt

Jo den er god nok. Vi tilbyder som det eneste kloakfirma i Danmark et kloakservice abonnement. Med vores kloakservice abonnement, RenKloak+ får du fri kloakservice hele året for 79 kr. om måneden. Det er under halv pris end hvad det koster at have besøg af en kloakmester 1 gang om året.
Det er den perfekte løsning for dig der ønsker en billig og effektiv løsning til kloaksystem.
Og det bedste?
Ingen binding.

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad betyder kloakservice på abonnement?

Hos RenKloak har vi mere end 17 års erfaring som autoriseret kloakmester i Havdrup. Vi har gennem de 17 år samlet en masse erfaring og ud fra det har vi sammensat et kloakservice abonnement, baseret på hvad vi oftest oplever af udfordringer i området. 

Du får med vores abonnement derfor fri kloakservice i Havdrup, skræddersyet til jeres behov, året rundt uden binding. 

Vi er klar ved telefonerne døgnet rundt og rykker ud når du har brug for det. 

Du kan ringe til os på 71 11 11 11

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Havdrup eller omegn.

hvorfor skal du vælge RenKloak+?

RenKloak+ er det første abonnement på kloakservice i Danmark, og vi er ikke i tvivl om at det er fremtidens kloakservice. Det er et spørgsmål om tid før kloakservice vil være en fast del af en husstand på lige fod med vejhjælp og forsikringer. 

For dit kloaksystem er vitalt for at dit hjem fungerer, og det er ikke noget vi tænker over til dagligt. Men hvis din kloak går i stykker vil du virkelig blive glad for at være tilknyttet et kloakfirma i Havdrup med en dygtig, autoriseret kloakmester. 

Der er mange fordele ved at vælge RenKloak+, men bare for at gøre det overskueligt har vi listet nogen af fordelene op her:

Kloakspuling Havdrup

Dit kloaksystem er mere komplekst end de fleste lige tror, og for hvert et kloakproblem man kan støde på, er der en speciel metode til at løse det. 

Kloakspuling er en af de mest normale og oftest brugte metoder, som kan fjerne affald og ophobning af snavs i din kloak. 

Det er noget de fleste husstande på et tidspunkt oplever og derfor heldigvis en rutine sag. 

Hvis du er RenKloak+ kunde kan du for 89,- om måneden få fri kloakspuling, samt meget andet – året rundt. Tilmeld dig i dag og oplev de mange fordele. 

Slamsugning Havdrup

Hvis du oplever en ”hårdere” ophobning af affald der næsten hermetisk blokerer, så er det ikke altid en kloakspuling vil være tilstrækkeligt. 

Heldigvis er vi eksperter i slamsugning, som er en af de mest effektive løsninger du finder hos en autoriseret kloakmester. Slamsugning er ikke en del af vores RenKloak+ abonnement, men hvis du er kunde allerede så får du 15% på din slamsugningsregning. 

Kloakrensning Havdrup

Kloakrensning er også en præventiv behandling der kan sikre dig et sundt og velholdt kloaksystem. 

Vi er ofte ude i Havdrup og har hjulpet utallige husstande i byen med en kloakrensning. 

Husk at du som RenKloak+ kunde får kloakrensning inkluderet i prisen. Det vil sige at du for kun 89,- om måneden også får fri kloakrensning året rundt. 

TV Inspektion Havdrup

Oplever du problemer med din kloak? Så er en TV-inspektion en effektiv metode til at lokalisere dit problem. Med et specielt kamera kan vi se hvad der foregår i din kloak, og hvordan vores kloakmester løser det.

Hvis du er RenKloak+ kunde får du 15% af TV-inspektion i Havdrup. 

Montering af rottespærrer

Har du problemer med rotter? Så kan vi hjælpe dig. 

Rotter er typisk et symptom på kloakproblemer og noget du skal reagere på med det samme. 

Vi kommer og monterer en rottespærrer, så rotterne kan komme ud, men ikke ind. Ja og så fikser vi også lige din kloak mens vi er der selvfølgelig.

Din førende kloakmester i Havdrup

RenKloak er din førende kloakmester i Havdrup og resten af Sjælland. Med vores 17 års erfaring i branchen er vi efterhånden godt etableret på marked. Vi ved hvad kunderne leder efter og hvilke behov de har, når de skal have hjælp med deres kloak.
 
Vores faglige ekspertise og mange års erfaring gør vi er veludrustet til at påtage os samtlige kloakopgaver. Og rådgive dig frem imod den mest optimale løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted startede i sin tid RenKloak, med den intention om at give kunderne den bedste kloakservice på marked. Derfor har vi igennem tiden opbygget et stort netværk af glade kunder.
Det har vi gjort ved at følge vores grundværdier; tillid, troværdighed og høj kundetilfredshed. Er du i tvivl om dit valg af kloakmester i Havdrup, så gå ind på trustpilot og læs nogle af vores mange positive anmeldelser.

Tillid, troværdighed og høj kundetilfredshed

Vi mener alle fortjener en professionel kloakmester i Havdrup, til at udføre et ordentligt stykke arbejde. Derfor udfører vi vores arbejde med moderne udstyr og sørger for at efteruddanne os og holde os opdateres på de nyeste metoder og teknikker.

Når en aftale skal på plads, er det vigtigt for os, at vi kan stå inde for de løfter og services vi tilbyder. For at skabe tillid og sikkerhed mellem os og kunden, bruger vi derfor tid på forarbejdet. Det gør vi også for at kunne lægge en præcis pris på udførslen, så du undgår uventede udgifter.

Vi udfører et grundigt stykke arbejde og et holdbart resultat af høj kvalitet. Og selvom vi vægter grundighed, højt, skal du ikke være i tvivl om, at effektiviteten er i top. Kvalitet og effektivitet går nemlig hånd i hånd hos RenKloak.
Er du interesseret i vores service, så kontakt os i dag og lad os blive din kloakmester i Havdrup.

Din autoriserede kloakmester i Havdrup kan hjælpe dig

Er du boende i Havdrup eller omegn? Så kan vi bl.a. hjælpe dig med følgende services:

Er du i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dig med din specifikke opgave, så frygt ej.
Vi udfører de fleste former for kloakarbejde og kan højest sandsynligt også hjælpe dig.

Det eneste du skal gøre, er at kontakte os på mail [email protected], mobil 71 11 11 11 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så finder vi en løsning på dit kloakproblem.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11