Din kloakmester i Greve

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester
RenKloak er din lokale kloakmester i Greve og omegn. RenKloak drives professionelt af autoriseret kloakmester Tommy Bisted, som har mere end 17 års erfaring som kloakmester.
 

Vores kloakmestre har et mål om at skabe værdifuldt og tilfredsstillende kloakarbejde hos dig. Vores kloakmestre i Greve giver dig god service og høj kvalitet, og vi forlader nemlig ikke dit hjem uden din tilfredshed. Vores kunder er nemlig altid vores første prioritet. Selvom vi er i håndværkerbranchen, vil vi bevise der ikke behøver at være bøvl med håndværker. Vi kan derfor hos RenKloak garantere 100% gennemsigtighed og tilfredshed. Vores kloakmestre i Greve er professionelle og kvalificeret til forskelligt slags kloakservice.

Vi er førende i Greve og omegn

Vores kunders mening er meget vigtig for os, da vi på Trustpilot lige nu er nr. 1 i hele landet.

Vi er uden tvivl stolte over denne position og er taknemlig for vores succesfulde samarbejde med vores kunder. Vi arbejder ud fra en gennemsigtig og tilfredsstillende dagsorden. 

Vi sætter derfor stor ære i at udføre kloakservice i Greve, og derfor altid klar til at hjælpe dig. Du kan derfor kontakte os 24 timer i døgnet, hvis problemet skulle opstå. Vi kan derfor med stor glæde, garantere professionelt arbejde for vores kunder og være din primære kloakmester i Greve.

Vi vil selvfølgelig gerne holde fast op denne position på Trustpilot. Vi bestræber nemlig din tilfredshed og garantere kvalificeret arbejde. Vores kloakmester i Greve forlader derfor ikke dit hjem, uden din tilfredshed angående din kloakservice.

Vi udfører alt kloakservice hos dig

Hos RenKloak er vi altid klar til at hjælpe dig med din kloak. Vi har mere end 10 års erfaring, og derfor med sikkerhed udrede dine kloakproblemer. Vores autoriserede kloakmester har bl.a. erfaring indenfor kloakrensning, slamsugning og meget mere, som du kan se længere nede på siden. Vi kan også udføre helt almindelig kloakrensning i din kloak, eller vi kan spule din kloak. Alt efter hvad du behov for og ønsker.

Vores kunders tilfredshed

RenKloak er ekstremt glade for vores kunder og taknemlig for at give os en top position på Trustpilot. Derfor betyder din mening meget for os og vil være glade for at høre om din mening om vores kloakservice hos dig. Vi er altid klar til at hjælpe dig og tage et kig forbi dit hjem og kloak. Kontakt os allerede i dag.

Har du brug for en kloakmester i Greve?

Bor du i Greve eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Vi er sikre på vi kan hjælpe dig med dine kloakproblemer, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi har døgn åbent.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  fugt i kælderen omfangsdræn

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11