Kloakmester Greve

for kun 89 kr. md.

Fri kloakservice - Ingen binding!

Vi har Danmarks mest prisvenlige kloakservice på abonnement. Med RenKloak+ får du kloakservice hele året rundt til kun 79,- pr. md. Billigere end et enkelt udkald hos en anden kloakmester.

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Fordelene ved renkloak+

Den er god nok, du får fri kloakservice året rundt til 79,- pr. md. Se de mange fordele med vores abonnement løsning RenKloak+
Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Humlebæk eller omegn.

ER KLOAKSERVICE I GREVE LIGETIL?

Hos RenKloak er det altid lige til. Du ringer til os på 71 11 11 11 med et problem du ønsker at få fikset, dagen efter kommer vi og løser det, uden du skal bekymre dig om prisen.

Enkelt, bekymringsfrit og nemt med vores kloakservice på abonnement i Greve.

KLOAKSERVICE-ABONNEMENT I GREVE

Med vores nye abonnement på kloakservice i Greve bliver det ikke nemmere, og du kan altid have ro maven hvad angår din kloak.

Ikke nok med at vores abonnement løsning er nemt og bekvemt, er vi også de eneste indenfor vores kategori med lige præcis denne mulighed til vores kunder. For kun 79,- pr- md. får du fordele som:

Ja, vi tilbyder selvfølgelig kloakservice uden abonnement til fordelagtige priser. 9/10 af vores kunder sparer penge på deres regning ved at vælge os som kloakmester. 

Kontakt os på 71 11 11 11 og få et prisoverslag på din opgave allerede i dag. Vores kloakmester i greve giver altid et 100% ærligt svar, på om dit problem akut eller kan vente til dagen efter, så du altid får den bedst mulige pris.  

Du kan altid vente med at beslutte dig, om du skal være en del af vores kloakservice på abonnement til efter vi har udført din opgave.

Du kan ringe til 71 11 11 11 uden problemer, vi er ved telefonen døgnet rundt, og står altid klar til at rådgive.

Vi har fremtidens abonnement på kloakservice

Vi tror så meget på vores abonnement RenKloak+ at vi sikre på det bliver fremtidens abonnement. Vores abonnement koster mindre end dit Netflix abonnement, hvilket gør det prisvenligt og et abonnement alle kan være med på. 

Som medlem af vores abonnement løsning, bliver det ikke nemmere, at få hjælp døgnet rundt. Du ringer blot på 71 11 11 11, og fortæller om dit problem, derefter gør vi vores arbejde, og får løst problemet uden du skal tænke på en ekstra regning.

Vi ser i fremtiden dette abonnement, som værende en del af de normale abonnementer som forsikringer og streaming tjenester.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os i dag, og lad os starte et samarbejde du ikke vil fortryde.

Kloakspuling Greve

Kommer der en ubehagelig lugt fra din kloak? Så er det på tide at overveje en kloakspuling. Vi går ind og fjerner snavs og andre belægning fra dine kloakrør effektivt.

Hvis du ønsker at holde dine kloakker i god stand, kræver det regelmæssig kloakspuling, hvilket også gør at du undgår fremtidige tilstopninger. Hvis man skal ud i en reparation af skader forårsaget af en tilstopning, kan det blive dyrt, vælg i stedet at forebygge problemerne. 

Som en del af vores abonnementsløsning RenKloak+ får du kloakspuling med i prisen på kun 79,- kroner pr. måned uden ekstra betaling.

Slamsugning Greve

Vi tilbyder slamsugning i Birkerød og omegn. Slagsugning er en vigtig del af kloakrensingen, da vi går ind og fjerner alle skadelige stoffer der måtte være.

Slamsugning er en effektiv metode mod alvorlige kloakproblemer. Du kan altid modtage at uforpligtende tilbud over telefonen, så du får et overblik over omkostningerne.

Hvis du er medlem af RenKloak+, eller kunne tænke dig at blive det, tilbyder vi 15% rabat på slamsugning i Birkerød, eftersom det er en af vores +Byer.

Kloakrensning Greve

Som en del af vores Renkloak+ abonnement får du kloakrensning med i prisen.

Vi kører dagligt i Birkerød og omegn, hvor vi udfører utallige kloakrensninger.

Med og uden vores abonnement er vi det fortrukne valg, når du skal vælge dit næste kloakfirma.

TV Inspektion Greve

Hvis du tit oplever problemer med kloakken, kan en TV-inspektion hjælpe med at finde årsagen. Ved en TV-inspektion sender vi et kamera ned i din kloak og undersøger, om der eventuelt er nogen rotteproblemer eller brud i din kloak. 

Hvis der er noget galt med kloakken, dækker din forsikring typisk TV-inspektionen, hvis alt derimod ser fint ud, får du 15% rabat hvis du er RenKloak+ kunde.

Montering af rottespærrer

Hvis man har problemer med rotter, hænger det med stor sandsynlighed sammen med din kloak. I Danmark er vi heldige at rotter typisk bor i vores kloakker, men hvis de begynder at komme på din grund kan det skyldes utætheder i kloaksystemet.

Det kan vi hos RenKloak heldigvis hjælpe med at udbedre. Du ringer bare på 71 11 11 11, hvis i oplever problemer med rotter eller har spørgsmål. 

RenKloak er din lokale kloakmester i Greve og omegn. RenKloak drives professionelt af autoriseret kloakmester Tommy Bisted, som har mere end 17 års erfaring som kloakmester.
 

Vores kloakmestre har et mål om at skabe værdifuldt og tilfredsstillende kloakarbejde hos dig. Vores kloakmestre i Greve giver dig god service og høj kvalitet, og vi forlader nemlig ikke dit hjem uden din tilfredshed. Vores kunder er nemlig altid vores første prioritet. Selvom vi er i håndværkerbranchen, vil vi bevise der ikke behøver at være bøvl med håndværker. Vi kan derfor hos RenKloak garantere 100% gennemsigtighed og tilfredshed. Vores kloakmestre i Greve er professionelle og kvalificeret til forskelligt slags kloakservice.

Vi er førende i Greve og omegn

Vores kunders mening er meget vigtig for os, da vi på Trustpilot lige nu er nr. 1 i hele landet.

Vi er uden tvivl stolte over denne position og er taknemlig for vores succesfulde samarbejde med vores kunder. Vi arbejder ud fra en gennemsigtig og tilfredsstillende dagsorden. 

Vi sætter derfor stor ære i at udføre kloakservice i Greve, og derfor altid klar til at hjælpe dig. Du kan derfor kontakte os 24 timer i døgnet, hvis problemet skulle opstå. Vi kan derfor med stor glæde, garantere professionelt arbejde for vores kunder og være din primære kloakmester i Greve.

Vi vil selvfølgelig gerne holde fast op denne position på Trustpilot. Vi bestræber nemlig din tilfredshed og garantere kvalificeret arbejde. Vores kloakmester i Greve forlader derfor ikke dit hjem, uden din tilfredshed angående din kloakservice.

Vi udfører alt kloakservice hos dig

Hos RenKloak er vi altid klar til at hjælpe dig med din kloak. Vi har mere end 10 års erfaring, og derfor med sikkerhed udrede dine kloakproblemer. Vores autoriserede kloakmester har bl.a. erfaring indenfor kloakrensning, slamsugning og meget mere, som du kan se længere nede på siden. Vi kan også udføre helt almindelig kloakrensning i din kloak, eller vi kan spule din kloak. Alt efter hvad du behov for og ønsker.

Vores kunders tilfredshed

RenKloak er ekstremt glade for vores kunder og taknemlig for at give os en top position på Trustpilot. Derfor betyder din mening meget for os og vil være glade for at høre om din mening om vores kloakservice hos dig. Vi er altid klar til at hjælpe dig og tage et kig forbi dit hjem og kloak. Kontakt os allerede i dag.

Har du brug for en kloakmester i Greve?

Bor du i Greve eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Vi er sikre på vi kan hjælpe dig med dine kloakproblemer, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi har døgn åbent.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  fugt i kælderen omfangsdræn

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11