Kloakmester Gørløse

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Gørløse og nærområde

Vi, i RenKloak, er din lokale kloakmester i Gørløse og de omkringliggende byer. Med mere end 17 års erfaring som autoriseret kloakmester, har vi tilbudt kunder professionelle og kvalitetssikre løsninger. I spidsen af RenKloak står Tommy Bisted, som har gjort det til sit mål at sikre den kloakservice han yder, både er af høj kvalitet og service, samt er til konkurrencedygtige priser.

Du kan altid regne med gennemsigtige aftaler, åben dialog og professionelt arbejde. Har du en kloakopgave vi skal løse for dig? Så kan du altid kontakte os, og få en uforpligtende snak.

Hvad kan din kloakmester i Gørløse hjælpe dig med

Uanset hvilke problemer din kloak måtte volde dig, så er det vigtigt at reagere hurtigt. Et kloaksystem i problemer kan hurtigt medføre skader, som kan have store konsekvenser. Derfor bør du altid kontakte en autoriseret kloakmester, og det er her vi, i RenKloak kan hjælpe dig. Som din lokale kloakmester i Gørløse kan vi hjælpe med dig alle typer af kloakopgaver, store som små. Med vores store erfaring og ekspertise indenfor kloakservice, kan vi med sikkerhed hjælpe dig med dit problem.

Har du et afløb eller en vask, som hele tiden flyder over, så kunne det godt tyde på, at du har brug for en kloakrensning eller en slamsugning. Har du tilbagevendende problemer med kloakken eller afløbet, kan vi hjælpe dig med at finde frem til problemet via en TV inspektion.

Har du brug for dygtige fagfolk, der besidder de nødvendige kloak kompetencer, så er vi altid til at få fat på.

Vi er den førende kloakmester på Trustpilot

Og det er vi naturligvis meget stolte af. Vores kunder kommer altid i første række, hvor vi ønsker at skabe de bedste rammer, for at kunne udføre kvalitetssikrer resultater. Her er det vigtigt at vores kunder føler sig trygge og komfortable ved det arbejde vi udføre. Derfor sørger vi for at vores kloakmestre altid er efteruddannet og kender til de nyeste teknologier og metoder indenfor faget.
For os, er vores pæne placering på Trustpilot et bevis på, at det arbejde og den service vi levere, er i top og betaler sig, og det stopper vi ikke med.

Kontakt din kloakmester i Gørløse

Har du problemer med at skylle ud i toilettet? Eller flyder håndvasken over? Så har du brug for en autoriseret kloakmester. Som din lokale fagmand, kommer vi lige når du har behov for vores hjælp. Vi kommer også ud til dig, der bor Farum eller Ølstykke. Faktisk kan vi hjælpe over det meste af øst- og Nordsjælland.

Du kan kontakte os på telefon 71 11 11 11, via mail [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi er altid klar til at hjælpe dig, uanset om du ønsker vores assistance til en bestemt opgave eller vejledning omkring din kloak. Vi ser frem til at høre fra dig.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11