Kloakmester i Glostrup- Du kan få Kloakservice året rundt på abonnement

for kun 89 kr. md.

Præcis! Hos Renkloak tilbyder vi den eneste kloakservice på abonnement i Danmark. Med et helt års abonnement på kloakservice kan du spare penge i forhold til at betale for enkeltstående udkald fra en kloakmester - dette gælder hvis du bor i Glostrup eller omegn.

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad siger vores kunder?

Vi kan nemt fortælle dig, hvor dygtige vi er til at udføre kloakarbejde, og hvordan vores kunder værdsætter vores kloakservice.

Men lad os være ærlige: Vi ved, at du helst vil høre, hvad andre siger om os.

Vi har fået mere end 1000 anmeldelser på Trustpilot med en gennemsnitlig bedømmelse på 4,8 ud af 5.

I nedenstående video kan du høre en af vores langvarige kunder fortælle om sin erfaring med at være abonnent hos os i dag.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Glostrup eller omegn.

Din kloakmester i Glostrup

Vi er din pålidelige kloakmester i Glostrup. Hos Renkloak har vi professionelle og autoriserede kloakmestre, herunder Tommy Bisted, som har mere end 17 års erfaring som kloakmester.

Vores mål hos Renkloak er at opnå fuld tilfredshed blandt vores kunder og levere højkvalitetsresultater. Alle vores aftaler er gennemsigtige, og vores kloakmestre går altid til projekter med et professionelt gåpåmod. Vores primære fokus er at løse dit kloakproblem og sikre din fulde tilfredshed. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder gennemsigtighed, tilfredshed og håndværksmæssig ekspertise af højeste kvalitet. Hos Renkloak er vores kunder altid vores første prioritet.

Kloakservice på abonnement

Præcis! Du kan nu få kloakservice på abonnement for så lidt som 79 kroner om måneden.

Vores undersøgelser blandt vores eksisterende kunder i Glostrup har vist, at der er et stort behov for vores abonnement på kloakservice i området. Derfor tilbyder vi nu vores RenKloak+ abonnement specielt til dig i Glostrup til kun 89 kroner om måneden.

Som abonnent på RenKloak+ vil du modtage en række fordele, herunder:

AUTORISERET KLOAKMESTER I GLOSTRUP

RenKloak er din lokale erfarne og kompetente kloakmester i Glostrup og omegn. Vi har mere end 17 års erfaring med kloakservice, og har igennem årene hjulpet adskillige danskere med professionelle løsninger til deres kloaksystem. Det har resulteret i mange glade og tilfredse kunder, som har gjort at vi ligger nr. 1 på trustpilot i vores travle branche.

Som din kloakmester i Glostrup, bestræber vi os hver dag på at levere kloakservice i høj kvalitet til fordelagtige priser, hvor alle kan være med. Udover den høje kvalitet som vi leverer til vores kunder, stræber vi også efter at levere en professionel kundeservice. Dette betyder at vi altid står til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores kloakservice i Glostrup, både før og efter den udførte kloakservice.

VORES #1 PLACERING PÅ TRUSTPILOT, ER DIN GARANTI FOR PROFESSIONELT KLOAKARBEJDE

Som din kloakmester i Glostrup, kan vi med garanti sige at vores kunder, altid kommer først i rækken. Det har de gjort lige siden vi startede vores kloakservice, hvor vi har haft fokus på tage kunden i hånden, under hele processen, så kunden præcis ved hvad der skal udføres. Denne simple kundeorienterede kloakservice metode, har igennem årene givet os den mest eftertragtet placering på Trustpilot.

Denne status er vi utroligt beærede over at have og vi kæmper selvfølgelig hver dag på at beholde denne status, igennem vores kvalitetsbevidste og kundeorienterede kloakservice

VI HÅNDTERER ALT INDEN FOR KLOAKSERVICE I GLOSTRUP

Hos Renkloak er alle vores kloakmestre er grundigt uddannet indenfor kloakfaget. Udover at alle vores kloakmestre har uddannelsen, så modtager vi også løbende kurser og ekstra uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede om de nyeste regler og metoder i branchen. Dette gør at alle vores kloakmestre altid er klar til at rådgive og hjælpe dig med dine kloakproblemer.

Vi har herunder lavet en liste over alt det kloakarbejde, som vi kan hjælpe dig med:

 

Står du og mangler kompetent kloakhjælp til nogle af de opremset kloakopgaver? Så står vi altid klar til at hjælpe dig med din kloak. Vi tilbyder også arbejde som kloakmester i Albertslund og i hele Storkøbenhavn. 


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11