Kloakmester Gentofte - Fri Kloakservice

Fast pris kun 89 kr. md.

Hvad siger vores kunder?

Det er let at påstå, hvor fantastiske vi er til kloakservice, og hvordan vores kunder fra Gentofte værdsætter vores ydelser.

Men lad os være ærlige, du vil nok hellere høre, hvordan andre kunder, der allerede har brugt os som kloakmester, har oplevet det.

Med over 1000 positive anmeldelser på Trustpilot med en gennemsnitlig bedømmelse på 4,8/5 taler det for sig selv.

Men i den følgende video kan du møde en af vores faste kunder og høre, hvad han siger om at være RenKloak+ kunde i dag.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Gentofte eller omegn.

Kan Kloakservice i Gentofte blive ligetil?

At sige det, som det er, betyder ikke nødvendigvis, at alt er perfekt. Men hvis bare det bliver mere simpelt og problemfrit, og du ikke længere skal bekymre dig om det selv, så vil klumpen i maven forsvinde.

Forstil dig det her eksempel: Dit afløb i badet stopper til klokken 20.15, du ringer 71 11 11 11 med det samme, dagen efter kommer din Kloakmester og løser problemet med kloakken og du skal ikke bekymre dig om prisen?

Kloakservice-abonnement i Gentofte

Det kan virke ironisk, men nogle gange kan de bedste kloakproblemer føre til innovative løsninger. Efter at have undersøgt vores eksisterende kunders behov i Gentofte, har vi tilføjet byen til listen over steder, hvor vi tilbyder vores kloakserviceabonnement, kaldet RenKloak+.

Det unikke koncept bag RenKloak+ ligger ikke kun i navnet, men også i dets eksklusive fordele, der ikke findes i andre kloakserviceabonnementer.

Autoriseret kloakmester i Gentofte & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester i Gentofte og omegn. RenKloak drives af autoriseret kloakmester Tommy Bisted som har mere end 17 års erfaring i branchen.
 
RenKloak blev startet med missionen om at tilbyde høj kundeservice, kvalitet og gennemsigtige aftaler til kunder, og afkræfte omdømmet om ugennemsigtige aftaler og dårlig kvalitet der ligger over håndværkerbranchen. Derfor har RenKloak besluttet at gøre op med disse fordomme og bevise, at man godt kan tilbyde kloakservice med god kvalitet og service, og så endda til konkurrencedygtige priser.
 
Vores mål er at være den bedste kloakmester. Dette kræver høj service og kvalitet, og vi har derfor vores telefoner åben 24 timer i døgnet, så du altid kan kontakte os hvis du har et problem der haster. Vi kan ofte være hos dig inden for 2 timer.
 
Vores medarbejdere er alle professionelt uddannet indenfor faget, og levere altid god service og ærlig rådgivning, så du ved hvad du kan forvente og undgår uventede overraskelser. Du kan derfor altid forvente at vores tilbud er realistiske, da vi aldrig lover noget vi ikke kan holde.
 
Har du brug for rådgivning, vejledning, eller hjælp til din kloak, så kontakt os for et uforpligtende tilbud og en samtale omkring dit problem.

Vi er #1 i Gentofte og resten af Danmark

Vores kunder har altid været i fokus, og vi har derfor altid lagt en ære i at servicere vores kunders kloaker. Vi er meget stolte og beærede over, at over 500 af tidligere og nuværende kunder har anmeldt os på Trustpilot og dermed gjort os til det bedste kloakfirma, ikke bare i Gentofte, men faktisk i hele Danmark.

Vi er selvfølgelig utrolig stolte over denne position, og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at beholde denne plads, ved fortsat at tilbyde god service og gennemsigtige tilbud på kvalitetsarbejde.

Vi udfører alt indenfor for kloakservice

Vores kloakmestre er grundigt uddannet indenfor faget, og modtager løbende kurser og uddannelse, så vi er opdateret om de nyeste regler og fremskridt i branchen. Vores medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig om dine problemer. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:
 

Vores kunder betyder alt

Vi mener vores kunder er vores bedste reklame. Det kan vi blandt andet se på vores #1 placering på Trustpilot og høje anmeldelser på diverse medier. Det er vigtigt at kunne stole på sin fagmand.

Håndværksbranchen har ofte fået dårligt omdømme på grund af den mindre gruppe af fagfolk, der påsætter unødvendige opgaver for egen skyld, så de kan påregne deres kunder unødvendige omkostninger. Dette vil vi være med til at stoppe, så vores kunder kan være sikre og trygge i vores hænder.

Har du brug for en kloakmester i Gentofte?

Bor du i Gentofte eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Hvad end dit problem er, så er vi sikrer på at vi kan være behjælpelige. Kontakt os for et uforpligtende tilbud omkring din kloak.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Kloakservice i Gentofte

  Kloakservice er et bredt begreb og det kan være problematisk af afkode præcist hvad det betyder.
  Grundlæggende menes der med kloakservice alt arbejde, der udføres på, med og i kloaksystemet. Der kan være mange grunde til at søge professionel udført kloakservice. Vi er din autoriserede kloakmester og hjælper dig med kloakservice i Gentofte.

  Kloakken er måske ikke en af de aspekter af boligen eller arbejdspladsen, du oftest tænker på. Dog tjener det en essentiel rolle. Alt spildevand ledes ned i kloakken, hvorefter det fjernes. Dermed benyttes kloakken hver gang du bruger et toilet, bad eller håndvask. Dog er det ikke kun indenfor kloakken tjener et formål. Den leder også ting som regnvand væk fra boligen, så der ikke opstår fugt eller vandskader.

  Da kloak systemet har så mange funktioner, er der dermed også mange problematikker og potentielle skader forbundet med dette. Og opstår der en skade, vil du hurtig blive opmærksom på det det. Og at løse disse skader og problemer er ikke altid en let sag.

  At løse fejl korrekt, kræver både unikke værktøjer og ressourcer, samt speciel viden. Kloakmester er derfor en beskyttet titel. Når du har brug for kloakservice i Gentofte eller et andet sted, bør du derfor altid få en autoriseret fagmand, som Renkloak til at varetage arbejdet. Dermed er du sikker på, at problemet bliver løst forsvarligt og korrekt. Du kan i de følgende afsnit læse mere om hvad en autoriseret kloakmester laver, og i hvilke situationer du bør kontakte din kloakmester.

  FÅ RENSET DIN KLOAK FØR DET ER FOR SENT

  Grundig Kloakspuling til Gentofte

  Er din kloak begyndt at lugte? Eller måske er dit toilet, håndvask eller afløb begyndt at stoppe?
  Så kan det tyde på, at dit kloaksystem er tilstoppet. Og når hvis dette er tilfældet, er det tid til at få udført en kloakspuling.

  Med en kloakspuling fjernes skidt, snavs og andre aflejringer fra dine kloakrør, så vand igen kan løbe frit igennem. Når du har brug for en kloakspuling i Gentofte, er det vigtigt, at du kontakter en autoriseret kloakmester.

  Dette sikrer, at arbejdet bliver udført korrekt, og du vil få leveret de bedste og mest holdbare resultater. Oftest vil denne form for rensning blive udført via en højttryksspuling. Dette er relativt nemt og hurtigt, og er en formidabel måde at forebygge alvorlige problemer i at opstå.

  Så har du brug for en kloakspuling i Gentofte, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi identificerer hurtigt problemets rod, og fjerner tilstopelsen, så din kloak igen fungerer ved fuld kapacitet.

  Effektiv Slamsugning i Gentofte

  Kan skidtet og snavset i kloakken ikke fjernes med en spuling, så har du brug for en slamsugning. Vi er erfarne kloakmestre og kan varetage slamsugning i Gentofte, så alt igen fungerer som det skal.

  En slamsugning fjerner alt skidt og affald fra dit kloaksystem. Oplever du grimme lugte komme fra dine afløb, hyppige stoppelser i toilet og vaske, kan du have brug for at få udført en slamsugning.

  Når du kontakter os angående nogle af de tidligere nævnte problemer, vil vores første opgave være at undersøge din kloak.

  Vi gennemgår dit kloaksystem, og udfra hvad vi finder, udfører vi en spuling eller slamsugning.

  Vores metoder afhænger af, mængden, størrelsen og densiteten af aflejringerne i din kloak. Visse problemer kan simpelthen ikke fjernes med en kloakspuling, og ønsker holdbare løsninger kan det være nødvendigt med en slamsugning i Gentofte.

  Bestil Kloakrensning i Gentofte

  Som tidligere nævnt, kan der grundet kloakkens konstante arbejde, opstå problemer i systemet. Og ofte kan disse problemer være både besværlige og dyre at få løst.

  For at undgå større renoveringsprojekter, bør du få foretaget en rensning i ny og næ. Vi hjælper dig også gerne med kloakrensning i Gentofte.

  Da kloakken ofte vil være en gemt installation, kan det at løse problemet kræve, at vi fjerner dele af væggen for at kunne arbejde. Ligeledes kan der være behov for udgravninger, hvis problemet i din kloak findes i en udvendig del af kloaksystemet.

  Det kan derfor betale sig at få renset din kloak. Her vil ophobet skidt og snavs blive fjernet fra kloakken, hvilke reducerer sandsynligheden for at en skade vil opstå. Det anbefales, at du får udført kloakrensning en til to gange årligt.

  Dette afhænger selvfølgelig af størrelsen af din kloak, samt om det er kloakken i et domicil eller en arbejdsplads. Jo flere mennesker der bruger en kloak, desto mere skidt vil der komme gennem den. Og dermed øges chancen for problemer i at opstå.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11