Din kloakmester Gadstrup

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester Gadstrup & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester Gadstrup og omegn. RenKloak drives af autoriseret kloakmester Tommy Bisted, som igennem mere end 17 år har arbejdet i kloakbranchen.

RenKloak blev startet for over 10 år siden, med en mission om at vise kunder der findes ærlige og håndværkere. Vi har derfor siden starten haft høj kundeservice, kvalitetsarbejde og gennemsigtige aftaler som vores værdier og fokuspunkter. Vi vil gerne vise at man godt kan få god kloakservice, i høj kvalitet, til fornuftige priser.

Vi ved at service er noget af det vigtigste, og vi har derfor lavet vores telefontid døgnet rundt. Man ved aldrig hvornår man får brug for en kloakmester Gadstrup, men når man gør skal de gerne komme hurtigt! RenKloak er derfor din garanti for hurtig og kompetent hjælp, hvis du har problemer med kloakken.

Vi vejleder gerne i telefonen og vurderer om hvorvidt du har brug for hjælp med det samme, eller om det kan vente til næste dag.

Alle vores medarbejdere er faguddannet og levere altid en god service og ærlig rådgivning. Dette er noget vores medarbejdere bliver oplært i fra starten af, så du ved hvad du kan forvente og samtidigt undgår uventede overraskelser. 

Hos os kan du derfor altid forvente et realistisk tilbud, som holder og ikke ændrer sig undervejs. Vores kloakmester Gadstrup lover aldrig noget vi ikke kan holde, og giver dig kun tilbud på ydelser og opgaver vi garanterer dig at vi kan håndtere.

Vi har meget fokus på en ærlig og direkte kommunikation samt rådgivning, da det er disse værdier vores virksomhed er bygget på. I vores optik giver en ærlig og direkte kommunikation en bedre relation til vores kunder et bedre resultat.

Har du brug for rådgivning, vejledning, eller hjælp til din kloak, så kontakt os for et uforpligtende tilbud og en samtale omkring dit problem.

Vores kunder mener vi er #1 i hele Danmark

Vi har altid kundens tilfredshed i fokus, og lægger en ære i at servicere vores kunders kloaker. Vi er derfor også utroligt stolte og beærede over at mere end 500 tidligere og nuværende kunder har valgt at anmelde os på Trustpilot

Især da anmeldelserne har været så gode at vi i står som det bedste kloakfirma, ikke kun bedste kloakfirma i Gadstrup, eller bedste kloakservice Greve, men faktisk i hele landet.

Vi er meget stolte over den position og vi har som et klar mål at vi vil beholde den ved at få endnu flere glade kunder. I vores optik skyldes disse anmeldelser vores gode service, høje kvalitetsarbejde og gennemsigtige priser på alle vores ydelser.

For os er det en kæmpe ære og vi arbejder hver dag på også lokalt at være din foretrukne kloakmester Gadstrup.

Vi udfører alt kloakmester arbejde i Gadstrup

Vores kloakmestre er grundigt uddannet indenfor faget, og modtager løbende kurser og uddannelse, så vi er opdateret om de nyeste regler og fremskridt i branchen.

Vores kloakmestre er alle grundigt uddannet inden faget og kommer løbende på efteruddannelse og kompetence kurser. 

Dette gør vi for at sikre vores medarbejdere altid er opdateret på de nyeste teknikker og arbejdsmetoder, samt udstyr. 

Vores medarbejder sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig om dine problemer. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

Kloakrensning
TV-Inspektion
Slamsugning
Højtryksspuling
Omfangsdræn
Strømpeforing
Faskine
Rottespærre
Højvandslukker
– Nyt anlæg
– Renovation

Tøv derfor ikke med at kontakte din lokale kloakmester Gadstrup. Vi sidder klar på telefonen på 71 11 11 11, til at rådgive og vejlede dig.

Vores kunder betyder alt

Der findes mange forskellige slags reklame og endnu flere holdninger om hvad god reklame er. For os er den bedste reklame at vi har glade og tilfredse kunder, som med et smil fortæller os at næste gang ringer de helt sikkert til os igen. 

Det er utroligt vigtigt at kunne stole på sin lokale kloakmester og vi er derfor meget glade for vores 1. plads på Trustpilot og de anmeldelser der er på diverse medier.

Håndværksbranchen er ofte præget af et dårligt omdømme, på grund af en mindre gruppe af håndværkere som sjusker med deres arbejde så kunderne får ekstra omkostninger i forbindelse med udbedring.

Vores mission er at give branchen det omdømme, at første gang er nok. Vi laver det ordenligt første gang, så du slipper for udbedringen.

Vi kan hjælpe med alle typer af kloakopgaver, så tøv ikke med at give os et kald, og hør om hvad vi kan tilbyde dig.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11