Kloakmester Gadstrup - Fri Kloakservice Året Rundt

kun 79 kr. md.

Du læste rigtigt. Hos RenKloak tilbyder vi fri kloakservice i Gadstrup og omegn. For 79,- om måneden kommer vi ud til dig hele året og renser dit kloaksystem. Vores kloakservice abonnement i Gadstrup hedder RenKloak+ er en nem og billig løsning til dig!

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

forestil dig det her

Du vågner om natten af en dunst der kommer fra kloakken og der begynder at sive vand op. Heldigvis ved du at RenKloak har telefontid døgnet rundt og at vi kan hjælpe dig. Du kan kvit og frit ringe til os døgnet rundt hvor vi sidder klar til at rådgive dig om dit problem er akut eller kan vente til dagen efter. 

Med vores kloakservice abonnement RenKloak+ får du endda de hyppigste ydelser helt gratis.  

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Gadstrup eller omegn.

KLOAKSERVICE-ABONNEMENT i Gadstrup

Hos RenKloak har vi forsøgt at sammensætte den perfekte kloakløsning for dig som forbruger. Og vi synes faktisk selv vi er lykkedes ret godt. Resultatet er blevet vores kloakservice abonnement i Gadstrup ved navn RenKloak+. 

Her får du en række ydelser gratis året rundt, for 79,- om måneden. Der er ingen begrænsninger for hvor mange gange vi rykker ud. Hvis du har kloakproblemer, så kommer vi og løser dem for dig. 

Der er mange fordele ved RenKloak+, og for at gøre det overskueligt har vi lavet et liste med et udsnit af de mange fordele du får som RenKloak+ kunde:

Kloakspuling Gadstrup

Dit kloaksystem er noget af det vigtigste der er intakt i din husstand. Det er noget de fleste helt naturligt ikke tænker over til hverdag, fordi det jo virker. Men når det ikke virker er det umuligt at overse. 

Kloakproblemer giver både ubehagelige lugte og kan gøre der siver vand op i huset. Men det kan faktisk også være en virkelig dyr affære. Der kan samle affald og andre skadelige bakterier der kan kræve en kloakspuling. Heldigvis kan vi som Gadstrups foretrukne kloakfirma komme ud og foretage en hurtig og effektiv kloakspuling så du har et sundt og rent kloaksystem. 

Og hvis du er RenKloak+ kunde er det helt uden ekstra beregning. 

Du kan blive RenKloak+ kunde for 79,- om måneden og få en fremtidssikret løsning på dit kloakproblem. 

Slamsugning Gadstrup

Dit kloaksystem er komplekst og problemerne kan måske give gener, men de kræver hver sin unikke behandling for at blive løst. Hvis ikke din kloak bliver behandlet korrekt kan ondt blive værre og snavset kan evt. sive ned i grundvandet. 

Derfor tilbyder vi også slamsugning da det er en af de mest effektive metoder til at fjerne ophobet snavs og affald i din kloak. 

Med vores kloakservice abonnement RenKloak+ får du 15% på alle slamsugningsbehandlinger hos vores kloakfirma. 

Kloakrensning Gadstrup

Kloakrensning kan også være nødvendigt for at holde dit kloaksystem intakt. 

Som RenKloak+ kunde får kloakrensning året rundt inkluderet i de 79,- om måneden. 

Hvis det lyder som noget du mangler så tøv ikke med at kontakte os på 71 11 11 11

TV Inspektion Gadstrup

Hvis du oplever gentagende problemer med din kloak, kan der være behov for en TV-inspektion. 

Her sender vi et specielt kamera ned for at undersøge dine kloakproblemer. Det tillader at vi kan få et bedre indblik og hurtigere identificere hvad den optimale løsning vil være. 

TV-inspektion er ikke inkluderet i vores kloakservice abonnement i Gadstrup. Men hvis du er medlem giver vi stadig 15% på regningen. 

Montering af rottespærrer

Hvis du oplever rotter omkring dit hus så er det højst sandsynligt på grund af din kloak. Rotter kommer gennem kloakken og kan gnave hul på dine rør. 

Vi behandler rotter ved at montere en rottespærrer. Den gør at rotterne godt kan komme ud, men ikke ind. 

På den måde slipper du for rotter på en hurtig og effektiv måde så du kan ånde lettet op igen. 

Autoriseret kloakmester Gadstrup & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester Gadstrup og omegn. RenKloak drives af autoriseret kloakmester Tommy Bisted, som igennem mere end 17 år har arbejdet i kloakbranchen.

RenKloak blev startet for over 10 år siden, med en mission om at vise kunder der findes ærlige og håndværkere. Vi har derfor siden starten haft høj kundeservice, kvalitetsarbejde og gennemsigtige aftaler som vores værdier og fokuspunkter. Vi vil gerne vise at man godt kan få god kloakservice, i høj kvalitet, til fornuftige priser.

Vi ved at service er noget af det vigtigste, og vi har derfor lavet vores telefontid døgnet rundt. Man ved aldrig hvornår man får brug for en kloakmester Gadstrup, men når man gør skal de gerne komme hurtigt! RenKloak er derfor din garanti for hurtig og kompetent hjælp, hvis du har problemer med kloakken.

Vi vejleder gerne i telefonen og vurderer om hvorvidt du har brug for hjælp med det samme, eller om det kan vente til næste dag.

Alle vores medarbejdere er faguddannet og levere altid en god service og ærlig rådgivning. Dette er noget vores medarbejdere bliver oplært i fra starten af, så du ved hvad du kan forvente og samtidigt undgår uventede overraskelser. 

Hos os kan du derfor altid forvente et realistisk tilbud, som holder og ikke ændrer sig undervejs. Vores kloakmester Gadstrup lover aldrig noget vi ikke kan holde, og giver dig kun tilbud på ydelser og opgaver vi garanterer dig at vi kan håndtere.

Vi har meget fokus på en ærlig og direkte kommunikation samt rådgivning, da det er disse værdier vores virksomhed er bygget på. I vores optik giver en ærlig og direkte kommunikation en bedre relation til vores kunder et bedre resultat.

Har du brug for rådgivning, vejledning, eller hjælp til din kloak, så kontakt os for et uforpligtende tilbud og en samtale omkring dit problem.

Vores kunder mener vi er #1 i hele Danmark

Vi har altid kundens tilfredshed i fokus, og lægger en ære i at servicere vores kunders kloaker. Vi er derfor også utroligt stolte og beærede over at mere end 500 tidligere og nuværende kunder har valgt at anmelde os på Trustpilot

Især da anmeldelserne har været så gode at vi i står som det bedste kloakfirma, ikke kun bedste kloakfirma i Gadstrup, eller bedste kloakservice Greve, men faktisk i hele landet.

Vi er meget stolte over den position og vi har som et klar mål at vi vil beholde den ved at få endnu flere glade kunder. I vores optik skyldes disse anmeldelser vores gode service, høje kvalitetsarbejde og gennemsigtige priser på alle vores ydelser.

For os er det en kæmpe ære og vi arbejder hver dag på også lokalt at være din foretrukne kloakmester Gadstrup.

Vi udfører alt kloakmester arbejde i Gadstrup

Vores kloakmestre er grundigt uddannet indenfor faget, og modtager løbende kurser og uddannelse, så vi er opdateret om de nyeste regler og fremskridt i branchen.

Vores kloakmestre er alle grundigt uddannet inden faget og kommer løbende på efteruddannelse og kompetence kurser. 

Dette gør vi for at sikre vores medarbejdere altid er opdateret på de nyeste teknikker og arbejdsmetoder, samt udstyr. 

Vores medarbejder sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig om dine problemer. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

Kloakrensning
TV-Inspektion
Slamsugning
Højtryksspuling
Omfangsdræn
Strømpeforing
Faskine
Rottespærre
Højvandslukker
– Nyt anlæg
– Renovation

Tøv derfor ikke med at kontakte din lokale kloakmester Gadstrup. Vi sidder klar på telefonen på 71 11 11 11, til at rådgive og vejlede dig.

Vores kunder betyder alt

Der findes mange forskellige slags reklame og endnu flere holdninger om hvad god reklame er. For os er den bedste reklame at vi har glade og tilfredse kunder, som med et smil fortæller os at næste gang ringer de helt sikkert til os igen. 

Det er utroligt vigtigt at kunne stole på sin lokale kloakmester og vi er derfor meget glade for vores 1. plads på Trustpilot og de anmeldelser der er på diverse medier.

Håndværksbranchen er ofte præget af et dårligt omdømme, på grund af en mindre gruppe af håndværkere som sjusker med deres arbejde så kunderne får ekstra omkostninger i forbindelse med udbedring.

Vores mission er at give branchen det omdømme, at første gang er nok. Vi laver det ordenligt første gang, så du slipper for udbedringen.

Vi kan hjælpe med alle typer af kloakopgaver, så tøv ikke med at give os et kald, og hør om hvad vi kan tilbyde dig.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11