Kloakmester Frederikssund - Fri Kloakservice

kun for 79 kr. om måneden

Vi er det eneste sted i Danmark du kan få kloakservice på abonnement. Med kloakservice på abonnement, vil du på bare 1 år have betalt mindre end, hvis du havde lavet ét enkelt udkald hos en kloakmester i Frederikssund. Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hør hvad andre siger om RenKloak

For os er der intet problem i at fortælle dig, at du skal vælge os som din Kloakmester i Frederikssund. Men du skal ikke snydes fra, at høre hvad andre siger om RenKloak som kunde. Derfor kan du i videoen herunder hører andre som har RenKloak som deres kloakmester i Frederikssund.

Med vores +1000 gode anmeldelser på Trustpilot og 4,8/5 i gennemsnit, så siger det sig selv om vores tilfredse kunder.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Frederikssund eller omegn.

Bekymringsfri kloakservice i Frederikssund

Forstil dig dette: Afløbet i dit bad stopper til klokken 21:30, du ringer til os på 71 11 11 11 som det første, Renkloak kommer som din kloakmester i Frederikssund og løser dit problem med afløbet. hurtigt og bekymringsfrit omkring prisen.

Det er præcis sådan det er, når du er på abonnement hos Renkloak. Med et kloakservice abonnement hos Renkloak er der ingen bekymringer om prisen, hvis der pludselig skulle opstå problemer med din kloak. 

Kloakservice-abonnement i Frederikssund

Vi har tilføjet Frederikssund som en af de byer vi gerne vil tilbyde kloakservice på abonnement, da vi kan se blandt vores tidligere kunder fra Frederikssund, at de er vilde med kloakservice på abonnement. 

Så bor du i Frederikssund og kunne tænke dig en kloakmester i Frederikssund på abonnement. Så kan du nu få vores Abonnement på Kloakservice. Abonnementet hedder RenKloak+

Med RenKloak+ får du som kunde følgende fordele:

Kloakservice uden abonnement Frederikssund

Vi synes personligt selv, at RenKloak+ er den bedste løsning for dig. Og ser det endda som fremtiden indenfor kloakservice. Vi tror på, at det i fremtiden vil være en del af dit faste boligabonnement sammen med for eksempel vejhjælp og andre forsikringer.

Ønsker du dit kloakproblem løst uden abonnement?

Står du over for et kloakproblem, så kan det være svært at beslutte, hvilken løsning der er bedst for en selv. Lige meget om man vælger abonnement eller én gangs betaling hos RenKloak, så er det den samme service som man får.

Ring til os på: 71 11 11 11 og brug os som din kloakmester i Frederikssund i dag.

Gør RenKloak til din kloakmester i Frederikssund, så vil du højst sandsynligvis opleve at du sparer penge, også selvom du ikke vælger vores abonnementsløsning. Lige gyldigt hvilken løsning du vælger, så vil du få den samme exceptionelle service, som har været med til at give RenKloak en imponerende score på 4.8/5 på Trustpilot. Ring i dag og bestil en tid til kloakservice.

Du kan som vores kunde forvente at få et skræddersyet prisoverslag på din opgave, som vil være inklusiv kørsel, rensning og moms.

Kloakspuling Frederikssund

Har du problemer med kloakken Det kan være der er lugtgener fra afløbet eller at det er tilstoppet. Så er det i hvert fald tid til at få en kloakspuling. 

Du vil fjerne skidt, snavs og andre aflejringer ved at få en kloakspuling. Så vil vandet igen kunne løbe frit igennem rørerne. Det er altid en god ide, at holde sin kloak i stand. Derved er en kloakspuling den rette løsning.

For ikke hurtigt at løbe op i større beløb. Så er regelmæssig kloakspuling vigtigt. På den måde forebygger du kommende problemer med kloakken. 

Du kan få kloakspuling i Frederikssund med os som din Kloakmester i Frederikssund.

Vi har mange års erfaring, hvor vi igennem denne erfaring har levet et system, som vil kunne udføre kloakspuling hurtigt og effektivt, når vi kommer ud til dig.

Med vores abonnement løsning får du også kloakspuling i Frederikssund. RenKloak+ kan du få for kun 89,- kroner i måneden. 

Slamsugning Frederikssund

Hos RenKloak tilbyder vi også Slamsugning i Frederikssund og omegn.

Ved vores kloakrensning, så er slamsugning essentielt for kloakrensningen. Slamsugningen vil være med til, at fjerne affald og stoffer som ikke skal være i kloakken. Disse stoffer er dem som normalt skader din kloak.

Få hjælp fra en professionel og autoriseret kloakmester i Frederikssund, når du vælger RenKloak. Det er vigtigt at få gjort tingene ordentligt, når der skal laves en slamsugning, og det får du gjort med RenKloak.

Affald og burde ikke være i kloakken, det er her slamsugning er effektivt. Det er isæt nyttigt, hvis dit afløb er tilstoppet.

Vi er her som din Kloakmester i Frederikssund, for at du kan få fikset din kloak, og få lavet en ordentligt slamsugning i Frederikssund.

Det siger vores kunder

Besøg os på Facebook

Ofte stillede spørgsmål

Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00

Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Her bor vi

Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

Ring til os

Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11