Kloakmester Dyssegård - Fri Kloakservice

for kun 89 kr. md.

Få bekymringsfri kloakservice! Med vores abonnement får du kloakservice i Dyssegård hele året uden skjulte omkostninger. For kun 89 kr. om måneden kan du slippe for kloakbekymringer og overlade det hårde arbejde til os. Det er mindre end hvad det vil koste dig at få besøg af en kloakmester bare 1 gang. Og det bedste af det hele?
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Dyssegårds beboere vælger os og sparer

Hos RenKloak er der ingen skjulte gebyrer, ingen overraskelser eller ekstra regninger.

Vi er kendt for vores gennemsigtighed og kvalitets-service i Dyssegård, hvilket afspejles i vores høje Trustpilot-score på 4,8 ud af 5. 

Forestil dig denne situation Midt om natten opdager du en kloaklækage. Du tager telefonen og ringer 71 11 11 11. Inden længe er en af vores eksperter på vej. Som RenKloak+ kunde i Dyssegård kan du stole på os døgnet rundt.

I nedenstående video kan du høre hvilke fordele du får ved vores RenKloak+ abonnement. 

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Dyssegård eller omegn.

Kloakservice-abonnement i dyssegård

Ovenstående scenarie er ikke noget vi lige har fundet på, men faktisk noget vi har oplevet hos adskillige kunder i området. 

Navnet på vores kloakservice abonnement er RenKloak+ og er heldigvis mere originalt end navnet antyder. Med det abonnement får du følgende fordele:

Kloakspuling Dyssegård

Oplever du lugt eller andre gener fra din kloak? Så trænger dit hus måske til en kloakspuling.

Et velfungerende kloaksystem er afgørende for dit hjem. Vores team i Dyssegård er specialiseret i kloakspuling, sikrer at dit system altid er i top stand.

Kloakspuling er en del af vores abonnement RenKloak+ som du fårfor kun 89 kr. om måneden.

Slamsugning Dyssegård

I Dyssegård og omegn tilbyder vi også slamsugning. Slamsugning er nøglen til et sundt kloaksystem. Vi fjerner effektivt alle skadelige affaldsstoffer og sikrer at dit kloaksystem er intakt og fuldstændigt velfungerende. 

Husk at hvis du bor i Dyssegård og omegn så kan du som RenKloak+ kunde få 15% rabat på slamsugning hos os. 

Kloakrensning Dyssegård

Forebyggelse er bedre end helbredelse. Vores kloakrensningsservice i Dyssegård sikrer, at dit kloaksystem altid er frit for blokeringer og andre problemer.

For kun 89 kr. om måneden kan du få et RenKloak+ abonnement og kloakrensnings lige når det passer dig. Uden ekstra omkostninger. 

TV Inspektion Dyssegård

Har du gentagne kloakproblemer? Vores avancerede TV-inspektion kan hurtigt finde årsagen. Uanset om det er skader, rotter eller blokeringer, har vi løsningen.

TV-inspektion er ofte dækket af din forsikring hvis der er problemer og skader. Hvis der ikke er problemer dækker forsikring desværre ikke. Derfor giver vi 15% rabat til alle RenKloak+ kunder. 

Montering af rottespærrer

Oplever du besøg af rotter omkring din husstand? Det er desværre ikke unormalt hvis man har utætheder i sit kloaksystem. 

Rotter kan forårsage store skader. Vores rottespærresystemer i Dyssegård beskytter dit hjem mod disse skadedyr.

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for vores hjælp, så ring til os på 71 11 11 11.

Autoriseret kloakmester i dyssegård & omegn

Renkloak er som din lokale kloakmester i Dyssegård vant til håndtering af diverse arbejdsområder, og med mere end 17 års erfaring har ekspertisen vokset sig markant større. Kloakmester Tommy Bisted startede Renkloak med en vision om, at tilbyde en høj kundeservice, god kvalitet og aftaler som kunderne kan regne med. 

Renkloak vil gøre op med de mange fordomme om håndværkerbranchen og de ugennemsigtige aftaler, ved at at opfylde alle krav omkring de fornødne tiltag der skal til, for at drive en sund forretning med tilfredse og tilbagevendende kunder. Ydermere skal prisen på kloakservice også være fordelagtig for vores kunder.

Vi har naturligvis også døgnvagt, hvis du oplever problemer uden for vores normale åbningstider. Vi vil gerne sikre os, at du som kunde altid kan forvente at få hjælp hvis du har brug for kloakservice i Dyssegård.

#1 den bedste kloakservice i danmark

Vores mål er klart at være det bedste kloakfirma i Danmark. Det kræver de ovenstående punkter, som at tilbyde en høj service samt kvalitet og ikke gå ned på nogle af delene. 

Vi har været enormt heldige at få realiseret dette, og vi er meget beærede og stolte over vores cirka 800 anmeldelser på Trustpilot fra tidligere kunder, som har været glade for vores kloakservice i Dyssegård og resten af Danmark.

Takket være vores glade og tilfredse kunder, har vi opnået positionen som Danmarks bedste kloakfirma og vi vil fortsætte af samme vej, og bibeholde denne position ved at blive ved med at servicerer vores kunder til det fulde, og ikke nøjes med noget.

Kontakt os hvis du ønsker kvalitetsarbejde, udført af vores autoriserede kloakmester.

Har du brug for en kloakmester i Dyssegård? Vi udfører alt indenfor for kloakservice!

Som det bedste kloakfirma i Dyssegård og resten af Danmark, er vores kloakmestre grundigt uddannet og oplært inde for faget. Løbende bliver der også afholdt kurser, som vi holder os up-to-date med, så vi altid er oplært inde for de nyeste regler og teknikker i branchen.

Du kan altid ringe til os hvis du oplever problemer, og ønsker råd og vejledning. 

Vi tilbyder følgende inde for kloakservice:

Kontakt os

Hvis du er i tvivl om vores kloakservice, vores priser eller noget tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. nr.: 71 11 11 11.

Hvad end dit problem er, så er vi sikrer på at vi kan være behjælpelige. Kontakt os for et uforpligtende tilbud omkring din kloak.

Vi kan også kontaktes via [email protected], eller ved at du udfylder vores kontaktformular på siden.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11