Din kloakmester Charlottenlund

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Charlottenlund & omegn

RenKloak er i tidernes morgen startet af den autoriserede kloakmester Tommy Bisted, som har mere end 17 års erfaring som kloakmester. Vi tilbyder kloakservice i Charlottenlund og omegn.

Tommy Bisted havde et ønske om, at gøre tingene lidt anderledes end i mange håndværkerbrancher. Han havde nemlig et ønske om, at gøre op med de dårlige kundeoplevelser, og de tilbud og aftaler som kunder ikke har kunne stå inde for, blandt andet i form af ekstra skjulte omkostninger for eksempel.

Det er ikke nødvendigvis hensigten, at håndværkere har i sigte at ville snyde nogen, men mange håndværkere kan have en tendens til ikke at planlægge arbejdsprocessen ordenligt. Dermed opstår der situationer, hvor der simpelthen kan forekomme ekstra omkostninger som håndværkeren ikke har kunne gennemskue fra start. Det giver dårlige oplevelser, både for kunde og for håndværker. 

Renkloak har som nogle af de få i håndværkerbranchen, sat en agenda for, at alt planlægges meget nøje, så der dermed ikke kan komme nogle overraskelser i form af ekstra regninger. Vi vil gerne være sikre på, at du som kunde får et tilbud som du kan regne med. 
 
Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, til kloakservice i Charlottenlund.

5/5 stjerner på Trustpilot

Vi er beærede over, at vi har så mange tilbagevendende og tilfredse kunder, som også giver sig tid til at anmelde os på Trustpilot. Vi har faktisk så mange glade og tilfredse kunder, at cirka 800 af vores kunder har anmeldt os. Det betyder derfor også, at vi har 5/5 stjerner på Trustpilot.

Dette er vi naturligvis enormt stolte af. Det bekræfter os nemlig i, at god service og tillid betaler sig. Det er en selvfølge for os, at den gode service og troværdigheden er der, men vi er glade for at vide, at vi efterlever det som vi ønsker. Vi arbejder konstant på at forbedre os, så vi altid kan yde den bedste kloakservice i Charlottenlund. 

Vi vil gerne sikre os, at du er 100% tryg ved os og det stykke arbejde som vi udfører, uanset hvad du mangler hjælp til indenfor kloakservice i Charlottenlund. 

Har du brug for en kloakmester i Charlottenlund?

Bor du i Charlottenlund eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Med andre ord kan vi klare alle former for kloakarbejde i Charlottenlund og omegn. Vi har den fornødne erfaring, ekspertisen og de rette materialer til at klare ethvert problem i forbindelse med kloakservice.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11