Din kloakmester i Birkerød

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Birkerød & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester i Birkerød og omegn. RenKloak drives professionelt af autoriseret kloakmester Tommy Bisted, som har mere end 17 års erfaring som kloakmester.
 
Renkloak har et mål om at skabe høj tilfredshed og kvalitet og laver aftaler med fuldstændig gennemsigtighed. Vores autoriserede kloakmester går ind i dit projekt med professionelt gåpåmod. Vi yder altid tilfredsstillende arbejde for vores kunder. Vi vil bevise overfor vores kunder at vi i håndværkerbranchen, kan give dig gennemsigtighed, tilfredshed og arbejdskraft af høj kvalitet. Vores kunder er altid første prioritet. 
 

Vi er #1 kloakmester i Birkerød og resten af landet

Vi sætter stor ære i at udføre kloakservice i din by og er altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vi kan med stor glæde og tilfredshed, garantere professionelt arbejde for vores kunder. Vores kunders mening er derfor meget vigtig for os, da vi på Trustpilot lige nu er nr. 1 i hele landet, takket være vores gode samarbejde med jer.

Vi er uden tvivl stolte over denne position og takker vores medarbejdere og håndværkere, men også vores kunder som har været gennemsigtige med os, såvel som vi har udført gennemsigtigt arbejde for dem. 
 
Vi vil selvfølgelig holde fast på denne position på Trustpilot. Derfor går vi med sikkerhed ind for din tilfredshed og forlader ikke dit hjem med løse ender i kloakarbejdet. Vores kloakmestre glæder sig til at gøre vores kunder glade og håber på at du vælger os som din lokale kloakmester i Birkerød. 

Vi udfører alt kloakservice hos dig

Hos Renkloak er vi klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vores autoriserede kloakmester i Birkerød har erfaring inden for bl.a. slamsugning, tv-inspektion, kloakrensning og meget mere. Vi kan med sikkerhed hjælpe dig og dine kloakproblemer, ligegyldigt hvad problemet skulle være. Se hvilke opgaver vi udfører længere nede på siden.

Vores kunders tilfredshed

Renkloak er ekstremt glade for vores kunder og taknemlig for at give os en top position på Trustpilot. Derfor betyder din mening meget for os og vi vil være glade for at høre om din mening om vores arbejde. Vi vil med glæde komme forbi dit hjem og kigge på din kloak, så vi sammen kan løse problemet. Vi vil gøre vores kunder tilfredse med vores professionelle kloakservice. Du kan kontakte os allerede i dag, hvis du mangler en kloakmester i Birkerød.

Har du brug for en kloakmester i Birkerød?

Bor du i Birkerød eller omegn og har brug for kloakservice, så kan vi hjælpe dig med følgende:

Vi er sikre på vi kan hjælpe dig med dine kloakproblemer, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi har døgn åbent.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11