Din kloakmester i Ballerup

Mere end 10 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester i Ballerup & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester i Ballerup og omegn. RenKloak drives af autoriseret kloakmester Tommy Bisted som har mere end 10 års erfaring i branchen.
 

RenKloak har besluttet at det slut med fordomme om håndværkerbranchen, det vil vores kloakmestre i Ballerup bevise. Derfor er vores mission at tilbyde høj kundeservice, kvalitet og gennemsigtige aftaler til kunder. Vores kloakmestre i Ballerup forlader, derfor heller ikke sted før de selv er 100% tilfredse, og det samme gælder for vores kunder. Vi gør derfor alt for at bevise, at man godt kan tilbyde kloakservice med god kvalitet og service, og så endda til konkurrencedygtige pris. .

Vi har åbent 24 timer i døgnet, så du altid kan ringe til os, hvis du har problemer med din kloak. Dette gør også du kan ringe til os så snart problemet opstår, så du kan få hjælp med dit problem, om det er nødvendigt at det skal løses med det samme, eller om det kan vente til næste dag. Hvis det skal løses med det samme, kommer vores kloakmestre selvfølgelig ud til dig i Ballerup.   

Vores medarbejdere er alle professionelt uddannet indenfor faget, og levere altid god service og ærlig rådgivning, så du ved hvad du kan forvente og undgår uventede overraskelser. Du kan altid forvente at vores tilbud er realistiske, da vi aldrig vil love noget vi ikke kan holde. Vi har ærlig og direkte kommunikation og rådgivning som en af vores faste principper, da vi mener at ærlig og direkte kommunikation giver bedre resultater, og giver vores kunder større sikkerhed

Har du brug for rådgivning, vejledning, eller hjælp til din kloak i Ballerup, så kontakt os for et uforpligtende tilbud og en samtale omkring dit problem.

Vores kunder mener vi er #1 i hele Danmark

Vores kunder vil altid være i første række, da de altid har været i fokus. Det har givet os en ære i at udføre service for vores kunders kloak i Ballerup. Over 500 af tidligere og nuværende kunder har anmeldt os på Trustpilot, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte over. Vi er dermed blevet gjort til det bedste kloakfirma og de bedste kloakmestre, ikke bare i Ballerup, men i hele Danmark.

Vi vil selvfølgelig gerne beholde denne plads, ved at forsat at tilbyde god service, og gennemsigtige tilbud på kvalitetsarbejde. Du kan derfor trygt vælge RenKloak i Ballerup som din kloakmester.

Vi udfører alt kloakmester arbejde i Ballerup

Vores kloakmestre er grundigt uddannet indenfor faget, og modtager løbende kurser og uddannelse, så vi er opdateret om de nyeste regler og fremskridt i branchen. Vores kloakmestre kan f.eks. hjælpe med; Kloakrensning, højvandslukker, og TV-Inspektion og meget mere. Så skal du have lavet kloakservice i Ballerup, så giv os endelig et kald, så du hurtigt kan få rådgivning.

Vores kunder betyder alt

Vi mener at den bedste reklame er vores kunder, da det er vigtigt de er glade og tilfredse. Det kan vi blandt andet se at vi har opnået på vores #1 placering på Trustpilot. Det er vigtigt at kunder kan stole på en fagmand, da kunder er alt for at en virksomhed kan fungere. Derfor kommer vores kunder i første række.

 

Vi kan hjælpe med alle typer af kloakopgaver, så tøv ikke med at give os et kald, og hør om hvad vi kan tilbyde dig.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11