Kloakmester Bagsværd

Mere end 17 års erfaring med kloakservice i Bagsværd og omegn

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester I Bagsværd & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester i Bagsværd og omegn. RenKloak drives af autoriseret kloakmester Tommy Bisted som har mere end 17 års erfaring i branchen.
 
RenKloak har siden starten jagtet at tilbyde den bedste serviceoplevelse, til priser der er til at betale, for helt almindelige danskere. Hos RenKloak går vi op i at vores kunder altid kan føle sig 110% trygge, Tryghed tror vi på kommer helt af sig selv, når du som kunde kan mærke en inderlig interesse i at løse dit kloakproblem.
Med andre ord står vi gerne i lort til knæene et sted i Bagsværd, hvis det betyder at vi kan redde din dag og få afhjulpet dit kloakproblem hurtigt, effektivt og til mindst mulig gene for dig og dine naboer.
 
Ovenstående er en nøgleværdi vi har efterlevet i mere end et årti efterhånden. Men det har også vist sig, at være en nøgleværdi, der har åbnet op for en høj kundetilfredshed.

Bedste i branchen på Trustpilot

I skrivende stund er vi nummer 1 kloakmester på Trustpilot basseret på ca. 700 kunde anmeldelser og med et gennemsnit på 4,8 i rating.

Det er noget vi er utroligt stolte af at kunne prale med. Men det er også med årene blevet den primære kilde til nye kunder, da en henvisning fra en tilfreds kunde både er mere tilfredsstillende og billigere end traditionel markedsføring.

Vi udfører alt indenfor for kloakmester arbejde i Bagsværd

Vores kloakfolk er alle grundigt uddannede indenfor faget, og opdateres løbende på nye tendenser og teknologier ved hjælp af kurser og efteruddannelse. På den måde sikre vi os at vi altid bruger moderne teknikker. Vi står altid klar til at hjælpe eller rådgive dig om din kloakproblemer. Vi tilbyder bl.a. følgende:

Vores kunder betyder alt

Vi mener at den bedste form for reklame, er gode kundereferencer. Derfor er det utroligt vigtigt for os at yde den bedste kvalitet med det højeste serviceniveau over for alle vores kunder. Veludført arbejde med højt serviceniveau gavner nemlig både kunden og os selv, og deraf skaber vi en win/win situation. Vi har altid kundens bedste intentioner i tankerne, og vi mener det er derfor vi har opnået en førsteplads på Trustpilot inden for vores kategori.

 

Vi kan hjælpe med alle typer af kloakopgaver, så tøv ikke med at give os et kald, og hør om hvad vi kan tilbyde dig.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11