Kloakmester Bagsværd - Fri Kloakservice

for kun 89 kr. md.

Den er god nok, nu kan du få et kloakservice abonnement.
Vi introducerer det mest fordelagtige kloakservice-abonnement i området. For mindre end prisen for et enkelt besøg hos en kloakmester, får du et helt års kloakservice. Dette tilbud er skræddersyet til Bagsværd og de omkringliggende områder. Ingen skjulte gebyrer! Og vigtigst af alt:
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad synes vores kunder?

Vi kunne godt fortælle dig hvor gode vi er til kloakservice og at det her kloakservice abonnement er en rigtig god ide for dig der bor i Bagsværd. Men det vigtigste er jo egentlig ikke hvad vi synes, men hvad vores kunder har at sige om os. 

Derfor har vi over 1000 anmeldelser på Trustpilot du kan læse fra vores tidligere og faste kunder. Med et gennemsnit på 4,8 ud af 5 er vi selv meget tilfredse, men forstår stadig vigtigheden af at være gennemsigtige med hvad vores kunder synes. 

Du kan derfor møde vores faste kunde gennem flere år Mick, i videoen som fortæller om sin oplevelse af at være RenKloak+ kunde.

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Bagsværd eller omegn.

hvad kan jeg bruge kloakservice i Bagsværd til?

Forstil dig det her eksempel: Dit køkkenafløb stopper pludselig kl. 21.30. Du ringer til os, og inden længe er en af vores dygtige kloakmestre på stedet, klar til at løse problemet. Med vores abonnement behøver du ikke bekymre dig om uforudsete omkostninger.

Du kan booke en tid hos os døgnet rundt på tlf. nr. 71 11 11 11. 

Kloakservice-abonnement i bagsværd

Vi ved godt at ovenstående scenarie lyder næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk sandt. Vi har foretaget undersøgelser hos vores under i Bagsværd og har på baggrund af det valgt også at tilbyde vores abonnement på kloakservice i byen. Abonnementet har fået navnet RenKloak+ fordi det giver en masse fordele som du kan læse her:

Kloakservice uden abonnement Bagsværd

Vi har lavet RenKloak+ fordi vi tror på at det er fremtidens kloakservice. Vi tror på at et kloakservice abonnement snart vil være en fast del af en husstand på same måde som vejhjælp og forsikringer,

Vil du have løst dit kloakproblem uden et abonnement?

Ingen problem! 9 ud af 10 af vores kunder oplever at spare penge ved at bruge os som kloakmester, selv uden et RenKloak+ abonnement. 

Så ring til os på: 71 11 11 11 og book din kloakservice i Bagsværd når du skal bruge den. 

Vi giver dig altid en pris på din opgave som er inklusiv kørsel, rensning og moms, allerede i telefonen. Så du ved 100% hvad du for og hvad det koster. 

Du kan ringe til os både dag og nat uden det koster ekstra og vi står altid klar til at guide dig til om det er en akut kloaksituation du står i, eller om det kan vente til næste dag hvor det er lidt billigere for dig. 

Kloakspuling Bagsværd

Oplever du lugtgener eller tilstopninger? Det er tid til kloakspuling. Denne service sikrer, at dit kloaksystem fungerer optimalt. Som Bagsværds førende kloakmester er vi altid klar til at hjælpe dig.

Kloakspuling er en del af vores RenKloak+ Abonnement, så for kun 89,- kroner pr. måned skal du aldrig bekymre dig om omkostninger til en kloakspuling.

Slamsugning Bagsværd

Slamsugning er en essentiel del af kloakvedligeholdelse. Denne proces fjerner skadelige stoffer og forhindrer potentielle skader på dit kloaksystem.

Med vores ekspertise og moderne udstyr sikrer vi, at jobbet udføres effektivt og sikkert.

Husk at fordi du bor i Bagsværd, der er en af vores +Byer, så kan du tilmelde dig RenKloak+ og få 15% Rabat på din Slamsugning i Bagsværd.

Kloakrensning Bagsværd

Kloakrensning er ikke kun en service; det er en nødvendighed. Med tiden kan kloaksystemer blive tilstoppede med affald, hvilket kan føre til alvorlige problemer. Vores team i Bagsværd er specialiseret i kloakrensning, og vi sørger for, at dit system fungerer som det skal.

Kloakrensning er en del af Renkloak+ Abonnementet og kan laves som en del af din Grundpakke til 89,- pr. md. uden yderligere omkostninger.

TV Inspektion Bagsværd

Hvis du ofte får problemer med Kloakken, kan det være en god ide at få lavet en TV Inspektion. Med en TV Inspektion, smider vi et specielt kamera ned i din Kloak og søger efter om der er rotteproblemer  eller brud på Kloakken.

En TV Inspektion vil ofte være dækket ind af din forsikring i tilfælde af at der er noget galt. Men skulle alt være godt, så får man som RenKloak+ kunde 15% Rabat og en dejlig ro i maven bagefter.

Rotteproblemer?

Vedvarende kloakproblemer? En TV-inspektion kan være løsningen. Med denne teknologi kan vi nøjagtigt identificere og afhjælpe eventuelle problemer i dit kloaksystem. Vi kan klare alt fra rotteproblemer til rørbrud og meget mere.

Husk at du altid kan kontakte os på telefonen 71 11 11 11, hvis du har brug for vores hjælp eller måske bare har et spørgsmål. 

Autoriseret kloakmester I Bagsværd & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester i Bagsværd og omegn. RenKloak drives af autoriseret kloakmester Tommy Bisted som har mere end 17 års erfaring i branchen.
 
RenKloak har siden starten jagtet at tilbyde den bedste serviceoplevelse, til priser der er til at betale, for helt almindelige danskere. Hos RenKloak går vi op i at vores kunder altid kan føle sig 110% trygge, Tryghed tror vi på kommer helt af sig selv, når du som kunde kan mærke en inderlig interesse i at løse dit kloakproblem.
Med andre ord står vi gerne i lort til knæene et sted i Bagsværd, hvis det betyder at vi kan redde din dag og få afhjulpet dit kloakproblem hurtigt, effektivt og til mindst mulig gene for dig og dine naboer.
 
Ovenstående er en nøgleværdi vi har efterlevet i mere end et årti efterhånden. Men det har også vist sig, at være en nøgleværdi, der har åbnet op for en høj kundetilfredshed.
 

Bedste i branchen på Trustpilot

I skrivende stund er vi nummer 1 kloakmester på Trustpilot basseret på ca. 700 kunde anmeldelser og med et gennemsnit på 4,8 i rating.

Det er noget vi er utroligt stolte af at kunne prale med. Men det er også med årene blevet den primære kilde til nye kunder, da en henvisning fra en tilfreds kunde både er mere tilfredsstillende og billigere end traditionel markedsføring.

Vi udfører alt indenfor for kloakmester arbejde i Bagsværd

Vores kloakfolk er alle grundigt uddannede indenfor faget, og opdateres løbende på nye tendenser og teknologier ved hjælp af kurser og efteruddannelse. På den måde sikre vi os at vi altid bruger moderne teknikker. Vi står altid klar til at hjælpe eller rådgive dig om din kloakproblemer. Vi tilbyder bl.a. følgende:

Vores kunder betyder alt

Vi mener at den bedste form for reklame, er gode kundereferencer. Derfor er det utroligt vigtigt for os at yde den bedste kvalitet med det højeste serviceniveau over for alle vores kunder. Veludført arbejde med højt serviceniveau gavner nemlig både kunden og os selv, og deraf skaber vi en win/win situation. Vi har altid kundens bedste intentioner i tankerne, og vi mener det er derfor vi har opnået en førsteplads på Trustpilot inden for vores kategori.

 

Vi kan hjælpe med alle typer af kloakopgaver, så tøv ikke med at give os et kald, og hør om hvad vi kan tilbyde dig.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11