Din kloakmester Amager

Vi har mere end 17 års erfaring

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Autoriseret kloakmester på Amager & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester på Amager og omegn. RenKloak drives af autoriseret kloakmester Tommy Bisted som har mere end 17 års erfaring i branchen.
 
RenKloak blev startet med en mission om at tilbyde høj kundeservice, kvalitet og gennemsigtige aftaler til kunder, og afkræfte omdømmet om ugennemsigtige aftaler og dårlig kvalitet der ligger over håndværkerbranchen. Derfor har vi besluttet at gøre op med disse fordomme og bevise, at man godt kan tilbyde kloakservice med god kvalitet og service, og så endda til konkurrencedygtige priser.
 
For at tilbyde den bedste service for dig, vil vi altid være der til at hjælpe dig med din kloakering. Derfor har vores telefoner åbne 24 timer i døgnet, så du altid kan ringe til os, hvis du har problemer med kloakken. Dette gør at du kan ringe til os så snart problemet opstår, og samtidig få en vurdering af, om problemet kræver øjeblikkelig hjælp, eller om det kan vente til næste dag.
 
Vores medarbejdere er alle professionelt uddannet indenfor faget, og levere altid god service og ærlig rådgivning, så du ved hvad du kan forvente og undgår uventede overraskelser. Du kan derfor altid forvente at vores tilbud er realistiske, da vi aldrig vil love noget vi ikke kan holde, det har vores ansatte fået faste instrukser om. Vi har ærlig og direkte kommunikation og rådgivning som en af vores faste principper, da vi mener at klar, ærlig og direkte kommunikation giver bedre resultater, og giver vores kunder større sikkerhed
 
Har du brug for rådgivning, vejledning, eller hjælp til din kloak, så kontakt os for et uforpligtende tilbud og en samtale omkring dit problem.

Vores kunder mener vi er #1 i hele Danmark

Vores kunder har altid været i fokus, og vi har derfor altid lagt en ære i at servicere vores kunders kloaker. Vi er meget stolte og beærede over, at over 500 af tidligere og nuværende kunder har anmeldt os på Trustpilot og dermed gjort os til det bedste kloakfirma, ikke bare på Amager, men faktisk i hele Danmark.

Vi er selvfølgelig utrolig stolte over denne position, og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at beholde denne plads, ved fortsat at tilbyde god service og gennemsigtige tilbud på kvalitetsarbejde.

Vi udfører alt kloakmester arbejde på Amager

Vores kloakmestre er grundigt uddannet indenfor faget, og modtager løbende kurser og uddannelse, så vi er opdateret om de nyeste regler og fremskridt i branchen. Vores medarbejder sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig om dine problemer. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:
 

Vores kunder betyder alt

Der er mange forskellige meninger om hvad god reklame er. Vi mener dog at den bedste reklame er glade og tilfredse kunder. Det kan vi blandt andet se at vi har opnået på vores #1 placering på Trustpilot og høje anmeldelser på diverse medier. Det er vigtigt at kunne stole på sin fagmand. Håndværksbranchen har ofte fået dårligt omdømme på grund af den mindre gruppe af fagfolk, der påsætter unødvendige opgaver for egen skyld, så de kan påregne deres kunder unødvendige omkostninger. Dette vil vi være med til at stoppe, så vores kunder kan være sikre og trygge i vores hænder.
 

Vi kan hjælpe med alle typer af kloakopgaver, så tøv ikke med at give os et kald, og hør om hvad vi kan tilbyde dig.
  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11