Kloakmester Allerød - Fri Kloakservice

for kun 89 kr. md.

I Allerød tilbyder vi et unikt kloakservice-abonnement. Forestil dig at få et helt års kloakservice for mindre end prisen for et enkelt besøg hos en kloakmester. Dette fantastiske tilbud er specielt designet til beboerne i Allerød og omegn. Og det bedste?
Ingen binding

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvorfor skal du vælge et kloakservice abonnement i allerød?

Forestil dig et scenarie: Dit køkkenafløb stopper pludselig kl. 21.00. Du ringer til os, og inden du ved af det, er en af vores erfarne kloakmestre på stedet næste morgen, klar til at løse problemet.

Med vores abonnement behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter og ekstra regninger.

Du får ikke nogen ekstra regning, ingen gebyrer. Ingenting, udover god service fra en professionel fagmand der kommer og løser dine problemer, for kun 89,- om måneden. 

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Allerød eller omegn.

Hvad siger vores kunder?

Det er nemt for os at tale om vores ekspertise og hvad vi er gode til, men vi ved, at vores kunders meninger vejer tungest.

Derfor ligger vores over 1000 positive anmeldelser på Trustpilot og en imponerende gennemsnitlig score på 4,8/5, også frit tilgængelig så du kan se præcis hvilken oplevelse vores kloakservice kunder i Allerød har. 

I nedenstående video kan du møde Mick som er en af vores faste kunder gennem flere år, og høre hans oplevelse af vores kloakservice abonnement. 

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Humlebæk eller omegn.

Kan Kloakservice i Allerød gøres nemt?

Vi vil gerne være helt ærlige. Det bliver aldrig 100% perfekt, men det kan stadig sagtens blive bedre, give færre bekymringer og kræve mindre af dig som kunde.

Vores telefon har åbent 24 timer i døgnet og står klar til at guide og hjælpe dig uanset hvad dit problem er. Du kan ringe og bestille en tid døgnet rundt uden det koster ekstra og skulle dit problem være akut – Ja, så rykker vi faktisk også ud døgnet rundt.

Kloakservice-abonnement i Allerød

Selv efter at have læst ovenstående og set videoerne, kan man godt sidde og tænke ”men har jeg overhovedet kloakproblemer?”. 

Og vi ved det faktisk ikke, men vi har foretaget undersøgelser blandt vores eksisterende kunder i Allerød, og har på baggrund af dem tilføjet Allerød, som en af de byer hvor du kan få vores Abonnement på Kloakservice. Abonnementet hedder selvfølgeligt RenKloak+.

Konceptet er heldigvis, mere originalt end selve navnet eftersom det er det eneste kloakservice abonnement. Du får derfor helt eksklusivt hos RenKloak følgende fordele:

Kloakspuling Allerød

Lugtgener eller tilstopninger i dit afløb? Det er tid til kloakspuling. Kloakspuling sikrer, at dit kloaksystem fungerer optimalt, fjerner blokeringer og forhindrer fremtidige problemer.

Som Allerøds førende kloakmester er vi altid klar til at hjælpe dig.

Kloakspuling er en del af vores RenKloak+ Abonnement, så for kun 89,- kroner pr. måned skal du aldrig bekymre dig om omkostningen til Højtryksspuling. 

Slamsugning Allerød

Slamsugning er en essentiel del af kloakvedligeholdelse. Denne proces fjerner skadelige stoffer og forhindrer potentielle skader på dit kloaksystem.

Med vores ekspertise og moderne udstyr sikrer vi, at jobbet udføres effektivt og sikkert.

Husk at fordi du bor i Allerød, der er en af vores +Byer, så kan du tilmelde dig RenKloak+ og få 15% Rabat på din Slamsugning i Allerød.

Kloakrensning Allerød

Kloakrensning er ikke kun en service; det er en nødvendighed. Med tiden kan kloaksystemer blive tilstoppet med affald, hvilket kan føre til alvorlige problemer. Vores team i Allerød er specialiseret i kloakrensning, og vi sørger for, at dit system fungerer som det skal.

Kloakrensning er en del af Renkloak+ Abonnementet og kan laves som en del af din Grundpakke til 89,- pr. md. uden yderligere omkostninger.

TV Inspektion Allerød

 

TV Inspektion Allerød Vedvarende kloakproblemer? En TV-inspektion kan være løsningen. Med denne teknologi kan vi nøjagtigt identificere og undersøge eventuelle problemer i dit kloaksystem, fra rotteproblemer til rørbrud.

En TV Inspektion er tit dækket ind af din forsikring hvis der skulle være noget galt. 

Hvis alt er godt, så får du heldigvis 15% Rabat og en dejlig ro i maven.

Rottespærrer Allerød

Oplever du problemer med rotter på grunden, har dette med stor sandsynlighed noget med kloakken at gøre. Næsten alle rotter i Danmark holder til i kloakkerne. Hvis der er rotter ved din husstand, skyldes det formentligt at der er utætheder i kloaksystemet. Det er vigtigt at det bliver fikset, før der kommer skade. Heldigvis det kan vi også klare det. 

Vi kan både ordne utætheden i et kloakrør og monterer en rottespærrer. 

Du kan altid kontakte os på telefonen 71 11 11 11, hvis du har brug for vores hjælp eller har spørgsmål.

Kloakservice uden abonnement Allerød

RenKloak+ er helt nyt i kloakbranchen og vi tør faktisk godt kalde det fremtidens kloakservice. 

Det er et spørgsmål om tid før et kloakservice abonnement bliver noget en normal husstand har tilknyttet, på samme måde som med vejhjælp, forsikringer osv. 

Ønsker du dit kloakproblem løst uden abonnement?

Hvis uheldet er ude og man har kloakproblemer, kan det være svært at vurdere om et abonnement eller et engangsbeløb er den bedste løsning. Man vil bare gerne kloakken renset. 

Derfor kan du altid ringe til os på 71 11 11 11 og booke din kloakservice i Allerød når du har brug for det.

Selv uden et abonnement, oplever 9 ud af 10 kunder at spare penge. Og uanset om du er abonnementskunde eller bare lige har brug for os en enkel dag. Så vil vi stadig gerne hjælpe og give en kundeservice ud over det sædvanlige.

Så ring til os og book din tid til kloakservice nu. Du behøver ikke beslutte om du vil have et abonnement eller ej før vi har løst dit problem. 

Vi sørger altid for at give dig et prisoverslag på din opgave som både er inkl. kørsel, rensning og moms inden vi har lagt på. Så du altid kan føle dig sikker på hvad du får, og hvad det koster. 

Du kan ringe i alle døgnets 24 timer uden det koster ekstra og vi guider altid til om problemet er akut eller godt kan vente til næste dag hvor det er billigere for dig.

Autoriseret kloakmester I Allerød & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester i Allerød og omegn. RenKloak drives af autoriseret kloakmester Tommy Bisted som har mere end 17 års erfaring i branchen.
 
RenKloak blev stiftet med målet om at bevise, at det ikke er alle firmaer i håndværkerbranchen, der lever op til omdømmet om ugennemsigtig og utilregneligt arbejde.
Hos RenKloak er vi stolte af at kunne tilbyde 100% gennemsigtig og konsekvent arbejde, med fokus på at kunden får den bedst mulige oplevelse.
 

vi er #1 i hele Danmark på trustpilot

Vi sætter altid vores kunder i forreste række, og derfor er vi beærede over at kunne sige, at vi tilbyder den bedste kundeservice på markedet, med en nr. 1 placering på Trustpilot.
Vi er selvfølgelig utrolig stolte over denne position, og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at beholde denne plads, ved fortsat at tilbyde god service og gennemsigtige tilbud på kloakservice.

Kloakmester i Allerød med højeste kvalitet

Vores kloakmestre er grundigt uddannet indenfor faget, og modtager løbende kurser og uddannelse, så vi er opdateret om de nyeste regler og fremskridt i branchen. Vores medarbejder sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig om dine problemer. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

Vores kunder betyder alt

Der er mange forskellige meninger om hvad god reklame er. Vi mener dog at den bedste reklame er glade og tilfredse kunder. Det kan vi blandt andet se at vi har opnået på vores #1 placering på Trustpilot og høje anmeldelser på diverse medier. Det er vigtigt at kunne stole på sin fagmand. Vi vil gerne hele tiden yde lidt ekstra og vi vil være sikre på, at du altid er 100% tryg ved os og det arbejde vi udfører. Uanset om det drejer sig om en slamsugning, et stoppet afløb eller en kloakrensning.
 

Vi kan hjælpe med alle typer af kloakopgaver, så tøv ikke med at give os et kald, og hør om hvad vi kan tilbyde dig.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11