Kloakmester Albertslund

kun 89 kr. md.

Fri kloakservice - Ingen binding!

For 89,- pr. md. bliver du medlem af vores nye abonnement løsning RenKloak+. Kloakservice hele året rundt, selvfølgelig helt uden binding
#1 kloakmester på trustpilot

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Forestil dig det her

Du har problemer med afløbet kl 07.30 og ringer 71 11 11 11 med det samme. Senere samme dag kommer vi ud, og fikser det helt uden ekstra betaling. Med RenKloak+ har du altid mulighed for, at ringe til os 24 timer i døgnet 365 dage om året. 

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid. Når du bor i Albertslund eller omegn.

KLOAKSERVICE I albertslund

Vi tilbyder kloakservice i Albertslund, og udfører alt indenfor kloaker. Hos os er du altid sikret den bedste service samt god kvalitet. Vi sidder altid ved telefonen, så du kan være sikker på at dine problemer bliver løst nemt og hurtigt.

KLOAKSERVICE-ABONNEMENT I albertslund

Vi har valgt at kloakservice skal være nemt og billigt for alle. Vores Renkloak+ abonnement gør dette muligt for vores kunder.

Vi er de eneste i Danmark indenfor vores kategori, der tilbyder fri kloakservice hele året rundt. Med vores abonnement følger der flere fordele:

Lyder det ovenstående for godt til at være sandt? Så bare rolig, den er god nok. Du får fri kloakservice for 89,- pr. md. hele året rundt. Ingen skjulte gebyrer eller tillæg og selvfølgelig ingen binding. Vi tror så meget på vores abonnement, at vi er sikre på, det bliver fremtidens måde at køre kloakservice på. 

Som RenKloak+ medlem bliver det ikke nemmere og billigere at holde din kloak ren. Du har mulighed for at ringe på 71 11 11 11 365 dage om året, så du altid kan have ro i maven.

Kontakt os i dag, og hør mere om vores RenKloak+ aftale.

KAN MAN FÅ KLOAKSERVICE UDEN ABONNEMENT I ALBERTSLUND?

Det kan du tro! Vi tilbyder kloakservice uden vores abonnementsaftale. Samlet sparer 9/10 af vores kunder penge på deres regning ved at vælge os som din kloakmester i Albertslund. 

Ring i dag på 71 11 11 11 i dag, så giver vi glædeligt et prisoverslag på din opgave, så du har en ide om hvad det koster, før vi udfører arbejdet. Vores kloakmester i Albertslund giver dig altid et 100% ærligt svar, så du aldrig betaler mere end højst nødvendigt. 

Hvis du ændre mening mens vi udfører din opgave, kan du altid vælge at gøre brug af vores abonnementsløsning.

Du kan kontakte os 24 i døgnet, selvfølgelig uden merpris!

Kloakspuling Albertslund

Få udført en kloakspuling hvis du oplever lugtgener fra din kloak, eller hvis dit toilet er tilstoppet. Det fjerner skidt og snavs fra dine kloakrør, så vandet kan løbe igennem igen. Det er en god ide at få spulet kloakken regelmæssigt så du sikrer at den ikke tilstoppes. Det kan koste dyrt at få udbedret skader, der skyldes tilstoppede kloakker.

Hos RenKloak hjælper vi dig med at få udført en professionel kloakspuling. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, så du kan være helt tryk. Kloakspuling er en del af vores abonnement RenKloak+ som du får for kun 89,- pr. md.

Slamsugning Albertslund

I Albertslund og omegn tilbyder vi også slamsugning. Ved en slamsugning fjernes alle skadelige stoffer, der kan forårsage skader i dit kloaksystem.

Slamsugning er en af de bedste måder at fjerne affald fra din kloak, især når din kloak er tilstoppet. Hvis du ringer til os, kan du altid få et uforpligtende tilbud over telefonen, så du kan få et overblik over omkostningerne.

Det er svært at finde en pålidelig kloakmester, men det er her vi kommer ind i billedet. Hvis du bor i Albertslund eller omegn, og er RenKloak+ kunde, får du 15% rabat på slamsugning.

Kloakrensning Albertslund

Uanset hvilken opgave du skal have løst, er vi dit fortrukne valg, når du er bosat i en af vores +Byer. Vi har vores daglige gang i Albertslund og har udført mange kloakrensninger i området.

For 89,- pr. måned kan du blive medlem af vores RenKloak+ abonnement, og få kloakrensning lige nu du vil, helt uden ekstra omkostninger.

TV Inspektion Albertslund

Har du ofte problemet med din kloak? Så kan en TV-inspektion måske være noget for dig. Vi sender et specielt kamera ned i kloakken, og kigger efter eventuelle rotteproblemer eller brud på kloakken.

Typisk vil det være dækket af din forsikring, hvis der er problemer, men hvis ikke så fortvivl ej. Hvis du er RenKloak+ kunde får du 15% på TV-inspektion.

Montering af rottespærrer

Hvis du oplever rotter ved din husstand, skyldes det formentligt nok at der er utætheder i kloaksystemet.

Heldigvis forholder de sig mest nede i kloakkerne, men skulle uheldet være ude, så fikser vi det gerne. Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for vores hjælp, så ring til os på 71 11 11 11.

Autoriseret kloakmester I Albertslund & omegn

RenKloak er din lokale kloakmester i Albertslund og omegn. RenKloak drives af autoriseret kloakmester Tommy Bisted som har mere end 17 års erfaring i branchen.
 
RenKloak blev startet med det mål at tilbyde kvalitet, god kundeservice og gennemsigtige aftaler til kunder, og på den måde sætte en stopper for omdømmet om ugennemsigtige aftaler og dårlig service der ligger over håndværkerbranchen. Derfor har RenKloak besluttet at gøre op med disse fordomme og bevise, at man godt kan tilbyde kloakservice af høj kvalitet og service, og så endda til konkurrencedygtige priser.

vi er #1 i hele Danmark på trustpilot

Vi sætter altid vores kunder i forreste række, og derfor er vi beærede over at kunne sige, at vi tilbyder den bedste kundeservice på markedet, med en nr. 1 placering på Trustpilot.
Vi er selvfølgelig utrolig stolte over denne position, og vil selvfølgelig gøre vores bedste for at beholde denne plads, ved fortsat at tilbyde god service og gennemsigtige tilbud på kvalitetsarbejde.

Vi udfører alt indenfor for Kloakservice i albertslund

Vores kloakmestre er grundigt uddannet indenfor faget, og modtager løbende kurser og uddannelse, så vi er opdateret om de nyeste regler og fremskridt i branchen. Vores medarbejdere sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig om dine problemer. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

Vores kunder betyder alt for vores kloakfirma

Der er mange forskellige meninger om, hvad god reklame er. Vi mener dog at den bedste reklame er glade og tilfredse kunder. Det kan vi blandt andet se at vi har opnået på vores #1 placering på Trustpilot og høje anmeldelser på diverse medier. Det er vigtigt at kunne stole på sin fagmand. Vi vil gerne hele tiden yde lidt ekstra og vi vil være sikre på, at du altid er 100% tryg ved os og det arbejde vi udfører. Uanset om det drejer sig om en slamsugning, et stoppet afløb eller en kloakrensning.
 

Vi kan hjælpe med alle typer af kloakopgaver, så tøv ikke med at give os et kald, og hør om hvad vi kan tilbyde dig.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Her finder du uddybende guides til, hvordan du løser forskellige problemer med dine afløb op din kloak.

  Mange kloakproblemer kræver en autoriseret kloakmester med den rette viden og det rette udstyr. Vi vil for eksempel ikke opfordre dig til, selv at kaste dig ud i en slamsugning eller en kloakspuling.

  Der er dog masser af ting du selv kan gøre for at løse og/eller forebygge problemer i dine afløb eller kloakrør.

  Kloakmester i København, Køge og Roskilde

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11