Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for etablering af højvandslukker?

Højvands­lukker, fra 8.500,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Aut. Kloakmester – Tommy Bisted

Har du brug for etablering af højvandslukker?

Højvands­lukker, fra 8.500,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvad er en højvandslukker?

Har du én gang oplevet en oversvømmet kælder med ildelugtende kloakvand, vil du sikkert gøre alt, hvad der står i din magt for at undgå, at det sker igen. Det kan du gøre med en højvandsslukker.

Med en højvandslukker er det muligt at forhindre oversvømmelser i kælderen. Frygter du at komme ud for sådan et uheld, som kan føre en masse ødelæggelser med sig, så vil det altså være den helt rigtige løsning for dig.

Vil du gerne vide mere? RenKloak sidder klar til at give dig ekspertrådgivning. Du er mere end velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11.

Hvordan fungerer en højvandslukker?

En højvandslukker er en mekanisme med to indbyggede klapper, som rent praktisk fungerer som en form for sluse. Klapperne åbner, når der skal ledes spildevand ud af dit hus, men de lukker automatisk til og blokerer, hvis kloakvand bliver ledt eller presset ind udefra.

En højvandslukker går ind og blokerer dit afløb, hvis der kommer så kraftigt nedbør, at kloakken nede i vejen ikke kan følge med og ikke kan nå at lede al regnvandet væk. Den vil dermed forhindre, at vandet trænger op i din kælder og forvolder skader og dårlig lugt.

Højvandslukker – må du montere den selv?

Det kan godt være fristende at montere en højvandslukker selv. Men i Danmark er det ikke tilladt at kaste sig ud i sådan et projekt på egen hånd. Det er nødvendigt, at det bliver gjort korrekt og sikkert.

Du må altså ikke selv montere den, men du skal have en autoriseret kloakmester til at gøre det for dig. Vores medarbejdere hos RenKloak kører gerne ud til dig for at montere en højvandslukker, så du kan sove trygt om natten uden at spekulere over, om der trænger kloakvand op i din kælder.

Korrekt montering af din højvandslukker

Vil du gerne sikre din bolig mod skybrud og oversvømmelse? Hos RenKloak udfører vi autoriseret kloakarbejde, og derfor kan vi også tilbyde dig montering af højvandslukker.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en højvandslukker, svarer vi gerne på alle dine spørgsmål. Vores specialiserede medarbejdere med flere års erfaring hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste løsning.

Giv os et kald på 71 11 11 11 – så rykker vores dygtige og uddannede medarbejdere ud til dig.

Derfor kommer der oversvømmelse i din kælder

Når der sker en oversvømmelse, løber kloakvandet baglæns og op til din kælder via kælderafløbet. Ved for eksempel kraftig regn kan det betyde, at der kommer en oversvømmelse i din kælder, som kan forvolde mange skader.

Med en højvandslukker er det netop muligt at blokere for vandet, så det ikke stiger op i din kælder og ødelægger alle dine ting.

Skal RenKloak hjælpe dig med en højvandslukker? Alle vores medarbejdere er specialiserede og kompetente, og de hjælper dig gerne, så du undgår at komme hjem til en ubehagelig overraskelse.

Giv os et kald på 71 11 11 11 – så kommer vi hurtigst muligt.

Vil du gerne have et tilbud på en højvandslukker?

Hvis det lyder som noget for dig med en højvandslukker, er du velkommen til at kontakte os på 71 11 11 11 for at få lavet et tilbud på montering. Det er naturligvis ganske uforpligtende. Vi ser frem til at høre fra dig.

Alle vores medarbejdere er uddannede og kompetente, og du vil altid blive mødt af høflige og hensynsfulde fagfolk, som hjælper dig på bedste vis. Vi bestræber os på at udføre arbejdet, så du oplever så få gener som muligt.

Ring blot – så kommer vi.

Højvandslukker til private på Sjælland

Vi kører ud til private kunder på store dele af Sjælland. Uanset om du befinder dig i Glostrup, Roskilde, København eller Køge. så kommer vores professionelle og kompetente medarbejdere og hjælper dig med dine kloakproblemer.

Hos RenKloak rykker vi også gerne ud til dig for at montere en højvandslukker, så du ikke skal bekymre dig om eventuelle oversvømmelser. Vi klarer det hurtigt og effektivt, og vi er altid hensynsfulde, når vi arbejder.

Vi sidder klar – døgnet rundt

Hos RenKloak gør vi meget ud af at imødekomme vores kunders behov, og derfor har vi en døgnvagt, du kan ringe til. Står du pludselig med et akut problem, er du meget velkommen til at ringe til os – også om natten.

Vi har forståelse for, at nogle problemer skal fikses hurtigt, og derfor kører vi gerne forbi dig på et hvilket som helst tidspunkt.

Vores døgnvagt sidder klar på 71 11 11 11. Vil du hellere sende os en mail, har du også mulighed for det. Skriv til kontakt@renkloak.dk – vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

RenKloak kan være hos dig og besigtige kloakarbejdet inden for to arbejdsdage.

Hvad koster det?

Prisen for etablering af højvandslukker starter ved 8.500,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har etableret en højvandslukker tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han etablerer en højvandslukker professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Lars
Har benyttet os af deres service i flere omgange. Ringede om formiddagen og fik besøg om eftermiddagen, selv om det ikke var akut. Venlig service både pr. telefon og hjemme.

Januar 2019

Pia
Super service!! Imødekommende medarbejder, hurtig hjælp og god pris!

Januar 2019

Lars
Hurtig udrykning.
Kompetent løsning. Super.
Kan absolut anbefales til andre.

Marts 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.