Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for etablering af højvandslukker?

Højvands­lukker, fra 8.500,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du brug for etablering af højvandslukker?

Højvands­lukker, fra 8.500,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvad er en højvandslukker?

Har du én gang oplevet en oversvømmet kælder med ildelugtende kloakvand, vil du sikkert gøre alt, hvad der står i din magt for at undgå, at det sker igen. Det kan være en ubehagelig fornøjelse at opleve alle ens ting blive ødelagt på grund af vandskader, og kloakvand lugter heller ikke særligt rart. Derfor kan det være en overvejelse værd at få monteret en højvandsslukker.

En højvandslukker kan være yderst effektiv, når det kommer til oversvømmelser. Når der sker en oversvømmelse, løber kloakvandet baglæns og op til din kælder via kælderafløbet. Ved for eksempel kraftig regn kan det betyde, at der kommer en oversvømmelse i din kælder, som kan forvolde mange problemer.

Med en højvandslukker er det muligt at forhindre, at det sker. Har du en kælder og frygter, at din kælder vil blive oversvømmet og føre en masse ødelæggelser med sig, så vil en højvandslukker være den helt rigtige løsning.

Hvordan fungerer en højvandslukker?

En højvandslukker er en mekanisme med to indbyggede klapper, som rent praktisk fungerer som en form for sluse. Klapperne åbner, når der skal ledes spildevand ud af dit hus, men de lukker automatisk til og blokerer, hvis kloakvand bliver ledt eller presset ind udefra. På den måde undgår du at komme hjem til en ubehagelig overraskelse i form af oversvømmelse i din kælder.

Det forholder sig således, at du som husejer selv er ansvarlig for at sikre dit hus mod skybrud eller andre situationer, hvor der kan trænge spildevand eller kloakvand ind i din bolig eller kælder. Du skal altså selv sørge for at få det ordnet og selv betale regningen for monteringen.

Et bud på en løsning kan være en højvandslukker. Den går ind og blokerer dit afløb, hvis der kommer så kraftigt nedbør, at kloakken nede i vejen ikke kan følge med og ikke kan nå at lede al regnvandet væk. En højvandslukker vil forhindre, at vandet trænger op i din kælder og forvolder skader og dårlig lugt. Det er derfor en effektiv og nem mekanisme, hvis du gerne vil undgå de ubehagelige overraskelser.

Højvandslukker – må du montere den selv?

Det kan godt være fristende at montere en højvandslukker selv. Men i Danmark er det ikke tilladt at kaste sig ud i sådan et projekt selv. I nogle situationer kan det være sjovt at prøve at lave nogle gør-det-selv projekter, men i andre tilfælde, er det nødvendigt, at det bliver gjort korrekt og sikkert.

Du må altså ikke selv montere en højvandslukker, men du skal have en autoriseret kloakmester til at gøre det for dig. Det kræver uddannelse og autorisation for at få lov at montere det selv, og derfor skal du have en professionel til at gøre det for dig. Vores medarbejdere hos RenKloak kører gerne ud til dig for at montere en højvandslukker, så du kan sove trygt om natten uden at spekulere over, om der trænger kloakvand op i din kælder.

Korrekt montering af din højvandslukker

Vil du gerne sikre din bolig mod skybrud og oversvømmelse? Hos RenKloak udfører vi autoriseret kloakarbejde, og derfor kan vi også tilbyde dig montering af højvandslukker. En højvandslukker er en yderst nyttig løsning, som kan sikre din bolig i tilfælde af skybrud eller oversvømmelse. Vi tilbyder kloakservice til privatkunder på Sjælland, og vi hjælper også gerne dig med at installere en højvandslukker.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en højvandslukker, svarer vi gerne på alle dine spørgsmål. Vores specialiserede medarbejdere med flere års erfaring hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste løsning. Hos RenKloak gør vi meget ud af at imødekomme kundernes behov, og derfor behøver du ikke at tøve med at kontakte os. Du er altid velkommen til at ringe – også midt om natten.

Vil du gerne have et tilbud på højvandslukker?

Hvis det lyder som noget for dig med en højvandslukker, er du velkommen til at kontakte os for at få lavet et tilbud på montering. Det er naturligvis ganske uforpligtende. Du kan give os et kald på telefon 71 11 11 11 eller skrive en mail til os på kontakt@renkloak.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos RenKloak gør vi meget ud af at imødekomme vores kunders behov, og derfor har vi en døgnvagt, du kan ringe til. Står du pludselig med et akut problem, er du meget velkommen til at ringe til os – også om natten. Vi har forståelse for, at nogle problemer skal fikses hurtigt, og derfor kører vi gerne forbi dig på et hvilket som helst tidspunkt.

Alle vores medarbejdere er uddannede og dygtige, og de ved lige præcis, hvad de laver. Du vil altid blive mødt af høflige og hensynsfulde fagfolk, som hjælper dig på bedste vis. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og overlade arbejdet til os. Så sørger vi for at klare dine udfordringer korrekt og effektivt.

Højvandslukker til private på Sjælland

Vi kører ud til private kunder på hele Sjælland. Uanset om du befinder dig i Holte, Roskilde, København, Køge eller et femte sted, så kommer vores professionelle og kompetente medarbejdere og hjælper dig med dine kloakproblemer.

Hos RenKloak rykker vi også gerne ud til dig for at montere en højvandslukker, så du ikke skal bekymre dig om eventuelle oversvømmelser. Vi klarer det hurtigt og effektivt, og vi er altid hensynsfulde, når vi arbejder.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

RenKloak kan være hos dig og besigtige kloakarbejdet inden for to arbejdsdage.

Hvad koster det?

Prisen for etablering af højvandslukker starter ved 8.500,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har etableret en højvandslukker tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han etablerer en højvandslukker professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os