Højvandslukker

Priser fra 8.500,-

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

Hvad er en højvandslukker?

Har du én gang oplevet en oversvømmet kælder med ildelugtende kloakvand, vil du sikkert gøre alt, hvad der står i din magt for at undgå, at det sker igen. Det kan du gøre med en højvandsslukker.

Med en højvandslukker er det muligt at forhindre oversvømmelser i kælderen. Frygter du at komme ud for sådan et uheld, som kan føre en masse ødelæggelser med sig, så vil det altså være den helt rigtige løsning for dig.

Vil du gerne vide mere? RenKloak sidder klar til at give dig ekspertrådgivning. Du er mere end velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.
  VI SIDDER KLAR

  Hvordan fungerer en højvandslukker?

  En højvandslukker er en mekanisme med to indbyggede klapper, som rent praktisk fungerer som en form for sluse. Klapperne åbner, når der skal ledes spildevand ud af dit hus, men de lukker automatisk til og blokerer, hvis kloakvand bliver ledt eller presset ind udefra.

  En højvandslukker går ind og blokerer dit afløb, hvis der kommer så kraftigt nedbør, at kloakken nede i vejen ikke kan følge med og ikke kan nå at lede al regnvandet væk. Den vil dermed forhindre, at vandet trænger op i din kælder og forvolder skader og dårlig lugt.

  Højvandslukker – må du montere den selv?

  Det kan godt være fristende at montere en højvandslukker selv. Men i Danmark er det ikke tilladt at kaste sig ud i sådan et projekt på egen hånd. Det er nødvendigt, at det bliver gjort korrekt og sikkert.

  Du må altså ikke selv montere den, men du skal have en kloakmester til at gøre det for dig. Vores medarbejdere hos RenKloak kører gerne ud til dig for at montere en højvandslukker, så du kan sove trygt om natten uden at spekulere over, om der trænger kloakvand op i din kælder.

  Korrekt montering af din højvandslukker

  Vil du gerne sikre din bolig mod skybrud og oversvømmelse? Hos RenKloak udfører vi autoriseret kloakarbejde, og derfor kan vi også tilbyde dig montering af højvandslukker.

  Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en højvandslukker, svarer vi gerne på alle dine spørgsmål. Vores specialiserede medarbejdere med flere års erfaring hjælper dig gerne med at finde frem til den bedste løsning.

  Giv os et kald på 71 11 11 11 – så rykker vores dygtige og uddannede medarbejdere ud til dig.

  Derfor kommer der oversvømmelse i din kælder

  Når der sker en oversvømmelse, løber kloakvandet baglæns og op til din kælder via kælderafløbet. Ved for eksempel kraftig regn kan det betyde, at der kommer en oversvømmelse i din kælder, som kan forvolde mange skader.

  Med en højvandslukker er det netop muligt at blokere for vandet, så det ikke stiger op i din kælder og ødelægger alle dine ting.

  Skal RenKloak hjælpe dig med en højvandslukker? Alle vores medarbejdere er specialiserede og kompetente, og de hjælper dig gerne, så du undgår at komme hjem til en ubehagelig overraskelse.

  Giv os et kald på 71 11 11 11 – så kommer vi hurtigst muligt.

  Vi kører til hele Sjælland med vores professionelle udstyr

  Vil du gerne have et tilbud på en højvandslukker?

  Vi er kun et opkald væk, hvis du har brug for vores hjælp. Vi sidder klar ved telefonen døgnet rundt, og vi holder vores telefoner åbne i døgndrift for tidsbestilling.

  Ring gerne til os, når det passer dig bedst. Så sender vi en specialiseret medarbejder hen til dig, som kan finde frem til den bedste løsning til dig. Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11 eller skrive til os på [email protected].

  Højvandslukker til private på hele Sjælland

  Når RenKloak rykker ud til dig for at udføre autoriseret kloakarbejde, tager vi hensyn til dig og dine omgivelser. Vi ønsker, at du som kunde oplever så få gener som muligt.

  Alle vores medarbejdere er høflige og hensynsfulde, så du får en god oplevelse, når vi arbejder hos dig. Vi arbejder så hurtigt og effektivt som muligt, da vi ved, at mange kloakproblemer haster.

  Vi sidder klar –
  døgnet rundt

  Hos RenKloak gør vi meget ud af at imødekomme vores kunders behov, og derfor har vi en døgnvagt, du kan ringe til. Står du pludselig med et akut problem, er du meget velkommen til at ringe til os – også om natten.

  Vi har forståelse for, at nogle problemer skal fikses hurtigt, og derfor kører vi gerne forbi dig på et hvilket som helst tidspunkt.

  Vores døgnvagt sidder klar på 71 11 11 11. Vil du hellere sende os en mail, har du også mulighed for det. Skriv til [email protected] – vi bestræber os på at svare inden for 24 timer.

  Se os i aktion

  Arbejde og gravning til omfangsdræn - professionelt kloakarbejde
  Afspil video

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11