Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du en kloak som skal højtryksspules?

Højtryks­spuling af kloak, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Aut. Kloakmester – Tommy Bisted

Har du en kloak som skal højtryksspules?

Højtryks­spuling af kloak, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvad er højtryksspuling?

Højtryksspuling er en metode til at få renset kloakken. Det er en hurtig og effektiv måde at få spulet kloakken igennem og på den måde fjerne skidt, så det ikke stopper afløbene til.

Højtryksspuling foregår ved, at vi anvender professionelt udstyr til at skylle din kloak igennem med højtryk. Giv os endelig et kald på 71 11 11 11 – så kører vi gerne forbi dig.

Det er svært at undgå skidt i kloakken med tiden, og derfor kan det være nødvendigt at få den spulet, så der ikke bliver ved med at opstå problemer. Det kan spare dig for en masse hurtige lappeløsninger og unødvendige udgifter.

Højtryksspuling – hvornår er det nødvendigt?

Der kan være flere grunde til, at det er nødvendigt med en højtryksspuling. Gennem de år, vi har været i branchen, har vi erfaret, at det i langt de fleste tilfælde er nødvendigt, når der er tale om:

  • Stoppet toilet
  • Stoppet brønd
  • Stoppet afløb

Oplever du problemer med afløbene eller kloakken i dit hjem, finder vi altid frem til årsagen og får fikset det, så alt igen fungerer optimalt.

Derfor er højtryksspuling en god løsning

Når vi anvender højtryksspuling, er det for at levere den bedste løsning til dig som kunde. Hos RenKloak vil vi gerne sikre os, at du ikke alene får løst dit problem her og nu. Vi ser også gerne, at du får et holdbart resultat, så problemerne ikke gentager sig efter kort tid.

Bliver problemet fikset ordentligt i første omgang, kan det spare dig for en masse omkostninger. Du slipper for at kæmpe med kloakproblemerne gang på gang, og du undgår at betale for hurtige korttidsholdbare løsninger.

Skal RenKloak foretage en højtryksspuling for dig? Det gør vi gerne. Ring blot på 71 11 11 11, så kommer vores dygtige fagfolk ud til dig.

Er højtryksspuling det rigtige for dig?

Kloakproblemer kan være komplekse, og det er ikke altid lige nemt at vide, hvad problemet består i. Det hjælper vi dig med. Hos RenKloak er vi eksperter, og hvis du gerne vil vide mere om højtryksspuling, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Højtryksspuling er ikke altid vejen frem. Det afhænger af typen og omfanget af problemet. Af og til kan det være en slamsugning eller en anden form for kloakrensning, der skal til. Derfor foretager vi en grundig vurdering af dit kloakproblem, før vi sætter noget i gang.

Skal vi slå et smut forbi dig? Så giv os blot et kald – vi sidder klar til at hjælpe.

Højtryksspuling hos autoriseret kloakmester

Hos RenKloak er vi autoriseret kloakmester, og vores medarbejdere ved, hvad de foretager sig. Vi sikrer os, at en højtryksspuling bliver udført korrekt, så du kan læne dig tilbage og nyde det tilfredsstillende resultat.

Ved du allerede nu, at du har en kloak, som trænger til at blive renset og spulet? Hos RenKloak tilbyder vi højtryksspuling til private. Vi har stor erfaring med at spule kloakker, og vi har det rette udstyr til det.

Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde af høj faglig kvalitet, men vi gør også en dyd ud af at give dig en god service til en fair og konkurrencedygtig pris. Du skal være velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11.

Kontakt os for en tid til højtryksspuling

Har du spørgsmål til, hvilke ydelser vi kan tilbyde dig inden for kloakservice? Eller vil du gerne bestille en højtryksspuling? Du er velkommen til at kontakte os for hjælp til stort som småt. Du kan give os et kald på telefon 71 11 11 11 eller skrive til os på mail kontakt@renkloak.dk.

Hos RenKloak er vores medarbejdere dygtige og kompetente, så du som kunde får løst opgaverne korrekt, effektivt og uden for store gener. Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat.

Højtryksspuling til private på Sjælland

Vi kører til dagligt ud til private kunder på Sjælland i trekantsområdet fra København til Hillerød og rundt om Roskilde. Vores professionelle og kompetente medarbejdere kommer gerne ud til dig og afhjælper dine kloakproblemer.

Vi har flere års erfaring inden for vores branche, og vi har prøvet kræfter med lidt af hvert, når det kommer til kloakservice. Højtryksspuling er også en af vores spidskompetencer. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi prioriterer kundernes behov højt.

Døgnvagt – ring når det passer dig

Står du med et akut problem uden for almindelige arbejdstider, kan du nemt ringe til vores døgnvagt, som hurtigt kan hjælpe dig med at finde en god løsning.

Uanset om du står med et stoppet toilet, en stoppet vask eller noget helt tredje, ringer du aldrig på et dårligt tidspunkt. Heller ikke om natten. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at få has på problemet hurtigst muligt.

Du ringer – vi kommer.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en højtryksspuling af kloak kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en højtryksspuling af kloak starter ved 895,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har højtryksspulet kloakken tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han højtryksspuler kloakken professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Klaus
Hurtig udrykning og løsning af problemet til en rimelig pris.

Januar 2019

Keld
Professionelt og kompetent.

Januar 2019

Michael
Hurtig, venlig og kvalificeret hjælp. Martin er en fin og serviceminded mand, som giver gode tips. Bruger dem igen en anden gang.

Maj 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.