Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du en kloak som skal højtryksspules?

Højtryks­spuling af kloak, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du en kloak som skal højtryksspules?

Højtryks­spuling af kloak, fra 895,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Hvad er højtryksspuling?

Højtryksspuling er en metode til at få renset kloakken. Det er en hurtig og effektiv måde at få spulet kloakken igennem og på den måde fjerne skidt, så det ikke stopper afløbene til. Hos RenKloak har vi erfaring med højtryksspuling og ved, at det virker effektivt. Har du brug for at få foretaget en højtryksspuling, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vores kvalificerede medarbejdere gøre deres bedste for at afhjælpe problemet.

Højtryksspuling foregår ved, at vi anvender professionelt udstyr til at skylle din kloak igennem med højtryk. På den måde kommer vi grundigt til bunds og får renset det ud, der sidder og stopper dine afløb. Det er svært at undgå skidt i kloakken med tiden, og derfor kan det være nødvendigt at få renset det til bunds, så der ikke bliver ved med at opstå problemer.

Når vi anvender højtryksspuling, er det for at levere den bedste løsning til dig som kunde. Hos RenKloak vil vi gerne sikre os, at du ikke alene får løst dit problem her og nu. Vi ser også gerne, at du får en holdbar løsning, så problemerne ikke gentager sig efter kort tid.

På den måde sparer vi dig for en masse hurtige lappeløsninger og unødvendige udgifter. Det kan som regel betale sig at få det gjort ordentligt første gang for eksempel ved hjælp af højtryksspuling.

Hvornår er det nødvendigt med højtryksspuling?

Der kan være flere grunde til, at det er nødvendigt med en højtryksspuling. Gennem de år, vi har været i branchen, har vi erfaret, at det i langt de fleste tilfælde er nødvendigt, når der er tale om et stoppet toilet eller en stoppet brønd. Oplever du problemer med afløb eller kloak i dit hjem, finder vi altid frem til årsagen og får fikset det, så alt igen fungerer optimalt.

Er du i tvivl om, hvordan dit problem bedst afhjælpes? Det kan vi godt forstå. Derfor er du også velkommen til at kontakte os, uanset om du ikke helt er klar over, om det er højtryksspuling eller noget helt andet, der skal til for at fikse den udfordring, du står med. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning på dit problem.

Højtryksspuling hos autoriseret kloakmester

Ved du allerede nu, at du har en kloak, som trænger til at blive renset og spulet? Hos RenKloak tilbyder vi højtryksspuling til private. Vi har stor erfaring med at spule kloakker, og vi har det rette udstyr til det. Trænger din kloak til at blive spulet, rykker vi hurtigt ud for at sikre os, at det ikke giver dig og dine omgivelser unødige gener. Vi har hjemme i Brøndby, men kører ud til private kunder på det meste af Sjælland.

Hos RenKloak er vi autoriseret kloakmester, og vores medarbejdere ved, hvad de foretager sig. Vi sikrer os, at en højtryksspuling bliver udført korrekt, så du kan læne dig tilbage, føle dig tryg og nyde det tilfredsstillende resultat.

Når vi løser en opgave for dig, kan du være sikker på, at du får et tilbud til en konkurrencedygtig pris. Det gælder både, hvad enten du tilkalder os for hjælp til at spule din kloak, sætte rottespær op eller til højtryksspuling. Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde af høj faglig kvalitet, men vi gør også en dyd ud af at give dig en god service til en fair og konkurrencedygtig pris.

Kontakt os for en tid til højtryksspuling

Har du spørgsmål til, hvilke ydelser vi kan tilbyde dig inden for kloakservice? Eller vil du gerne bestille en højtryksspuling? Du er velkommen til at kontakte os for hjælp til stort som småt. Du kan give os et kald på telefon 71 11 11 11 eller skrive til os på mail kontakt@renkloak.dk.

Står du med et akut problem uden for almindelige arbejdstider, kan du nemt ringe til vores døgnvagt, som hurtigt kan hjælpe dig med at finde en god løsning. Uanset om du står med et stoppet toilet, en stoppet vask eller noget helt tredje, ringer du aldrig på et dårligt tidspunkt. Heller ikke om natten. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at få has på problemet hurtigst muligt.

Højtryksspuling til private på Sjælland

Vi kører til dagligt ud til private kunder på hele Sjælland. Uanset om du befinder dig i Holte, Roskilde, København, Køge eller et femte sted, så kommer vores professionelle og kompetente medarbejdere og hjælper dig med dine kloakproblemer.

Vi har flere års erfaring inden for vores branche, og vi har prøvet kræfter med lidt af hvert, når det kommer til kloakservice. Højtryksspuling er også en af vores spidskompetencer. Det giver vores specialiserede medarbejdere et godt udgangspunkt, når du har et problem i din husstand, som du har brug for professionel hjælp til. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi prioriterer kundernes behov højt.

Hos RenKloak er vores medarbejdere dygtige og kompetente, så du som kunde får løst opgaverne korrekt, effektivt og uden for store gener. Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat, og derfor tilbyder vi også en døgnvagt, som du nemt kan ringe til, når som helst.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en højtryksspuling af kloak kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en højtryksspuling af kloak starter ved 895,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har højtryksspulet kloakken tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han højtryksspuler kloakken professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os