Højtryksspuling af kloak

Priser fra 975,-

Autoriseret kloakmester Tommy Bisted

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.

Intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

autoriseret kloakmester trustpilotkloakmester

9/10 sparer penge

Vores kunder sparer penge på deres kloakservice når de vælger os.

Vi har ingen skjulte gebyrer, tillæg eller andet med småt.

+1000 gode anmeldelser

Vi er stolte over at være nr. 1 på Trustpilot og have Danmarks gladeste kunder.

Fordi vi går op i vores arbejde og vores kunders tilfredshed.

Hvad er højtryksspuling?

Højtryksspuling er en metode til at få renset kloakken. Det er en hurtig og effektiv måde at få spulet kloakken igennem og på den måde fjerne skidt, så det ikke stopper afløbene til.

Højtryksspuling foregår ved, at vi anvender professionelt udstyr til at skylle din kloak igennem med højtryk. Giv os endelig et kald på 71 11 11 11 – så kører vi gerne forbi dig.

Det er svært at undgå skidt i kloakken med tiden, og derfor kan det være nødvendigt at få den spulet, så der ikke bliver ved med at opstå problemer. Det kan spare dig for en masse hurtige lappeløsninger og unødvendige udgifter.
Har du oplevet problemer med dit toilet, din brønd eller dit afløb? Så kan du med fordel kontakte Renkloak.

Som din autoriseret kloakmester har vi erfaringen, udstyret og metoderne til at varetage din kloakspuling, spuling af dræn eller andre kloakproblemer.


  Vi bestræber os på, at besvare alle henvendelser via formularen inden for 24 timer på hverdage.
  Haster det mere end det, så ring med det samme på: 71 11 11 11 - Der er døgnåbent på telefonen.

  Højtryksspuling – hvornår er det nødvendigt?

  Der kan være flere grunde til, at det er nødvendigt med en højtryksspuling. Gennem de år, vi har været i branchen, har vi erfaret, at det i langt de fleste tilfælde er nødvendigt, når der er tale om:

  Oplever du problemer med afløbene eller kloakken i dit hjem, finder vi altid frem til årsagen og får fikset det, så alt igen fungerer optimalt.

  Derfor er højtryksspuling en god løsning

  Når vi anvender højtryksspuling, er det for at levere den bedste løsning til dig som kunde. Hos RenKloak vil vi gerne sikre os, at du ikke alene får løst dit problem her og nu. Vi ser også gerne, at du får et holdbart resultat, så problemerne ikke gentager sig efter kort tid.

  Bliver problemet fikset ordentligt i første omgang, kan det spare dig for en masse omkostninger. Du slipper for at kæmpe med kloakproblemerne gang på gang, og du undgår at betale for hurtige korttidsholdbare løsninger.

  Skal RenKloak foretage en højtryksspuling for dig? Det gør vi gerne. Ring blot på 71 11 11 11, så kommer vores dygtige fagfolk ud til dig.

  Er højtryksspuling det rigtige for dig?

  Kloakproblemer kan være komplekse, og det er ikke altid lige nemt at vide, hvad problemet består i. Det hjælper vi dig med. Hos RenKloak er vi eksperter, og hvis du gerne vil vide mere om højtryksspuling, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Højtryksspuling er ikke altid vejen frem. Det afhænger af typen og omfanget af problemet. Af og til kan det være en slamsugning eller en anden form for kloakrensning, der skal til. Derfor foretager vi en grundig vurdering af dit kloakproblem, før vi sætter noget i gang.

  Skal vi slå et smut forbi dig? Så giv os blot et kald – vi sidder klar til at hjælpe.

  Højtryksspuling hos autoriseret kloakmester

  Hos RenKloak er vi autoriseret kloakmester, og vores medarbejdere ved, hvad de foretager sig. Vi sikrer os, at en højtryksspuling bliver udført korrekt, så du kan læne dig tilbage og nyde det tilfredsstillende resultat.

   

  Ved du allerede nu, at du har en kloak, som trænger til at blive renset og spulet? Hos RenKloak tilbyder vi højtryksspuling til private. Vi har stor erfaring med at spule kloakker, og vi har det rette udstyr til det. ed RenKloak som din autoriseret kloakmester er du derfor altid sikker på holdbare resultater, og højtryksspuling af den absolut bedste kvalitet.

   

  Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde af høj faglig kvalitet, men vi gør også en dyd ud af at give dig en god service til en fair og konkurrencedygtig pris. Du skal være velkommen til at ringe til os på 71 11 11 11.

  Højtryksspuling af kloak

  Kontakt os for en tid til højtryksspuling

  Har du spørgsmål til, hvilke ydelser vi kan tilbyde dig inden for kloakservice? Eller vil du gerne bestille en højtryksspuling? Du er velkommen til at kontakte os for hjælp til stort som småt. Du kan give os et kald på telefon 71 11 11 11 eller skrive til os på mail [email protected].

  Hos RenKloak er vores medarbejdere dygtige og kompetente, så du som kunde får løst opgaverne korrekt, effektivt og uden for store gener. Vi vil gerne give vores kunder en god oplevelse og et tilfredsstillende resultat.

  Højtryksspuling til private på hele Sjælland

  Vi kører til dagligt ud til private kunder på Sjælland i trekantsområdet fra København til Hillerød og rundt om Roskilde. Vores professionelle og kompetente medarbejdere kommer gerne ud til dig og afhjælper dine kloakproblemer.

  Vi har flere års erfaring inden for vores branche, og vi har prøvet kræfter med lidt af hvert, når det kommer til kloakservice.

  Højtryksspuling er også en af vores spidskompetencer. Tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi prioriterer kundernes behov højt.

  Døgnvagt – ring når det
  passer dig

  Står du med et akut problem uden for almindelige arbejdstider, kan du nemt ringe til vores døgnvagt, som hurtigt kan hjælpe dig med at finde en god løsning.

  Uanset om du står med et stoppet toilet, en stoppet vask eller noget helt tredje, ringer du aldrig på et dårligt tidspunkt. Heller ikke om natten.

  Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at få has på problemet hurtigst muligt.

  Du ringer – vi kommer.

  Kloakspuling Pris

  Kloakproblemer varierer utroligt meget. Der kan opstå et utal af forskellige problemer i din kloak, hver især med dets eget løsning. Hvis du ikke besidder den helt rette kendskab til dit kloaksystem, kan det derfor være svært at afgøre præcist hvad problemet er, og hvordan det skal løses korrekt. Vi er eksperter i alle former for kloakservices, og vi kan hurtigt identificere dit problem. Oftest vil dette gøres gennem en TV-inspektion.

  Når vi har afklaret os med hvad dit problem er, udføre vi derfra den rette løsning. For eksempel kan vi med højtryksspuling nemt fjerne skidt og snavs fra dit afløb, så det igen kan yde optimalt. Hyppig højtryksspuling kan altid anbefales, da det forbygger større tilstopninger og andre problemer, der både kan være dyre og kompliceret at få løst.

  Hos Renkloak starter vores kloakspuling pris fra 975,- kroner. Vi arbejder effektivt og præcist, så du ikke skal betale for unødvendigt tidsforbrug. Vi mener nemlig ikke at ordentligt arbejde behøves at koste en formue. Med kloakspuling, slamsugning eller højtryksspuling hos RenKloak vil din kloak få nyt liv, og exceptionel ydeevne. Ønsker du at se mere om vores priser, kan du gøre det her.

  Det siger vores kunder

  Besøg os på Facebook

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du bestiller tid, kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:

  Kl. 07:00 – 09:00
  Kl. 09:00 – 11:00
  Kl. 11:00 – 13:00
  Kl. 13:00 – 15:00

  Uden for normal arbejdstid har vi døgnvagt og kan være hos dig inden for to timer.

  Se hvad de enkelte ydelser koster under priser.

  Når RenKloak har udført en ydelse tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

  Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører ydelsen professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

  Her bor vi

  Du finder RenKloak på Banemarksvej 51, 2605 Brøndby

  Ring til os

  Vi har døgnåbent - giv os et kald på telefon 71 11 11 11