Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Autoriseret kloakmester

Kloakarbejde hos autoriseret kloakmester

Tommy Bisted er autoriseret kloakmester hos RenKloak og har mere end 10 års erfaring inden for kloakbranchen. Autorisationsnr. KFUL-04717

Alle ansatte hos RenKloak er uddannede inde for netop deres arbejdsområde og er særligt specialiserede i kloakservice for private. De har mange års erfaring med højttryksspuling og kloakrensning, samt TV-inspektion af kloak og kloakarbejde.

Autoriseret kloakmester med det rette udstyr

Som autoriseret kloakmester har RenKloak det helt rette udstyr og den nødvendige ekspertise til at udføre reparationer, nyanlæg og forsikringsskader.

Det forholder sig sådan, at kloakarbejde skal udføres af en autoriseret kloakmester. Det klarer vi gerne for dig. Har du brug for hjælp til en stoppet kloak? Eller skal vi montere en højvandslukker hos dig?

Hvad end du måtte stå med af udfordringer, er vi her for at hjælpe. Vi kan kontaktes på telefon 71 11 11 11 eller mail kontakt@renkloak.dkGiv os blot et kald – så kommer vi.

Specialister i kloakservice for private

RenKloak er autoriseret kloakmester og specialiseret i kloakservice for private. Har du som privat kunde på Sjælland et kloakproblem, som skal afhjælpes, er du altså landet det helt rette sted.

Vi tilbyder både slamsugning, montering af rottespær, afhjælpning af stoppet vask og meget andet kloakservice. Har du brug for en autoriseret kloakmester? Så er du mere end velkommen til at ringe til os.

Vores medarbejdere sidder altid klar til at afhjælpe dit kloakproblem.

Din hensynsfulde kloakmester

Hos RenKloak har vi stor forståelse for, at kloakarbejde kan være irriterende for dig og dine omgivelser. Det støjer, det kan tage lang tid, og det kan svine.

Derfor er vores medarbejder særdeles hensynsfulde, når de arbejder, så du som kunde oplever så få gener som muligt. Vi ønsker, at du får afhjulpet dit problem hurtigt og effektivt, så din hverdag kan komme til at køre ubesværet igen.

Ring gerne til os, hvis du har brug for en autoriseret kloakmester. Vi sidder klar til at hjælpe dig fra start til slut.

Autoriseret kloakmester – din garanti

I Danmark er der lavet nogle regler i forhold til kloakarbejde. Det er langt fra alle og enhver, som må udføre kloakarbejde. Af og til kan et kloakproblem løses på egen hånd. Det kan du læse mere om her, hvor vi svarer på oftest stillede spørgsmål.

I mange tilfælde skal en autoriseret kloakmester håndtere problemet, så det bliver gjort korrekt og sikkert, og så du undgår, at problemet vender tilbage.

Hvis du har behov for vores hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på 71 11 11 11 eller kontakt@renkloak.dk. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller rykke ud til dig, når uheldet er ude.

Har du behov for en autoriseret kloakmester?

RenKloak kører gerne ud til dig for at afhjælpe dine kloakproblemer. Vi er autoriseret kloakmester, og derfor kan vi let hjælpe dig med det meste inden for kloakservice.

Det kan være alt fra stoppede afløb og opstigende vand i badet til reparationer af alvorlige skader i kloaksystemet. Uanset hvilken udfordring du står overfor, gør vi vores bedste for at imødekomme dit behov. Giv os endelig et kald – vi sidder klar til at hjælpe.

Døgnvagt – vi rykker hurtigt ud

For at give vores kunder den bedste service, tilbyder vi en døgnvagt, så du kan få hjælp hurtigt, når uheldet er ude.

Det er de færreste, der synes, at det er særligt sjovt at stå sent om aftenen og opdage at toilettet ikke virker uden at kunne gøre noget ved det.

Står du pludselig med et akut kloakproblem og har behov for en autoriseret kloakmester, kan du nemt ringe til vores døgnvagt på 71 11 11 11.

Vi rykker ud på Sjælland

RenKloak kører til dagligt ud på Sjælland. Vi kommer også gerne forbi dig. Har du brug for en autoriseret kloakmester i området mellem Glostrup til Hillerød og rundt om Roskilde, slår vi gerne et smut forbi dig.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os på 71 11 11 11 eller kontakt@renkloak.dk. Vores uddannede og kompetente medarbejdere sidder klar til at give dig den bedste rådgivning.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Erik
God tilbagemelding om fremmødetidspunkt, kompetent løsning af problemet med gode råd oveni.
Dertil en faktura i den beskedne ende af skalaen. Kan kun anbefale RenKloak.

Januar 2019

Henriette
Absolut suveræn service. Lige fra bestilling, service opkald dagen inden til selve udførelsen af arbejdet. Søde og kompetente medarbejdere, der holder, hvad de lover. Og så er de ovenikøbet rimelige i pris. Kan kun anbefales. Tak for god behandling.

Januar 2019

Birgitte
Dem vil jeg bruge en anden gang, hurtigt effektivt, venligt og rimelig pris.

Januar 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.