Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for montering af rottespær?

Rottespær, fra 3.960,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du brug for montering af rottespær?

Rottespær, fra 3.960,-

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Opsætning af rottespær

Undgå ubudne gæster i dit hjem og i din kloak med et rottespær. Vi har den nødvendige ekspertise og autorisation til at montere det for dig.

Rottespær er yderst effektive, når det kommer til at holde rotter ude. Vi har stor erfaring med montering af rottespær hos RenKloak, og hvis du gerne vil holde skadedyrene væk fra både dit hjem og din kloak, kan det være vejen frem. På daglig basis kører vi ud til kunder over det meste af Sjælland, og vi slår også gerne et smut forbi dig for at montere et rottespær.

Hvorfor få installeret et rottespær?

Det er de færreste af os, som vil bryde os om tanken om at have rotter i huset. De små dyr får hårene til at rejse sig på mange af os, og de kan ikke bare lave besvær ved at trænge ind i dit hus. De kan også forårsage store skader i dine kloakrør, som kan volde dig mange problemer i det daglige.

RenKloak kan hjælpe dig, hvis du gerne vil have monteret et rottespær. Det kræver autorisation og uddannelse at installere et rottespær, og det har vores specialiserede medarbejdere.

Hvordan fungerer et rottespær?

Når vi monterer et rottespær, fungerer det på den måde, at vi sætter en spær i din kloak. Spærret forhindrer, at der kan komme rotter fra den hovedkloak, der hører til din adresse, til alle de stikledninger, som fører ind i dit hus. Selve rottespærret er udstyret med to klapper, som åbner sig automatisk, når der løber vand fra din håndvask eller dit toilet. Når vandet har passeret, lukker klapperne i rottespærret automatisk til igen, så en rotte ikke vil kunne passere.

Hvis du får et rottespær installeret i din kloak, skal du huske på, at du skal tjekke det minimum en gang om året. Det kan godt stoppe til med papir eller andet, så derfor skal du være opmærksom på at få lavet et eftersyn af det med jævne mellemrum.

Tilbud på rottespær

Vil du gerne have installeret et rottespær i din kloak, så du kan sove roligt om natten? Vi udarbejder altid gerne et tilbud til dig, som naturligvis er ganske uforpligtende. Giv os et kald på telefon 71 11 11 11 for at bestille en tid eller send en mail til os på kontakt@renkloak.dk. Vi tager imod tidsbestilling døgnet rundt, så du har mulighed for at ringe til os, når det passer bedst ind i dit program.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

RenKloak kan være hos dig og besigtige kloakarbejdet inden for to arbejdsdage.

Hvad koster det?

Prisen for montering af rottespær starter ved 3.960,- Se mere under priser

Hvad med betaling?

Når RenKloak har monteret rottespær tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han monterer rottespær professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os