Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for autoriseret kloakarbejde?

Autoriseret kloakarbejde

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Har du brug for autoriseret kloakarbejde?

Autoriseret kloakarbejde

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Autoriseret kloakarbejde på Sjælland

Har du brug for professionel hjælp fra en autoriseret kloakmester?

Hos RenKloak foretager vi autoriseret kloakarbejde. Vi opererer på Sjælland, hvor vi dagligt hjælper en lang række af privatkunder med autoriseret kloakarbejde. Hvad enten du har brug for vores hjælp til opsætning af rottespær, TV-inspektion af din kloak eller andet inden for kloakservice, hører vi altid gerne fra dig. Med vores hjælp får du en professionel løsning, som holder i længden.

Vi tilbyder alt inden for autoriseret kloakarbejde

Autoriseret kloakmester med udstyret i orden

Vi anvender de nyeste og mest avancerede teknikker og det rette udstyr inden for vores branche. I vores virksomhed går vi aldrig på kompromis, når det kommer til kvalitet, og derfor har vi både fokus på at anvende det bedste udstyr og de mest specialiserede medarbejdere. Vi besidder en stor erfaring inden for vores branche, og det kan du nyde godt af som kunde hos os.

Når du ringer efter vores hjælp, kan du være sikker på, at vi finder frem til den bedste og mest varige løsning til dig. Vi vil ikke bare levere ydelser, som du kan være tilfreds med, men også ydelser, som vi som fagmænd kan være tilfredse med og stolte af. Vi foretager altid en grundig vurdering af problemets omfang, inden vi giver os i kast med at udbedre skaden i din kloak.

Ring for hjælp til autoriseret kloakarbejde

Vi er kun et opkald væk, hvis du har brug for vores hjælp. Vi sidder klar ved telefonen døgnet rundt, og vi holder vores telefoner åbne i døgndrift for tidsbestilling. Ring til os, når det passer dig bedst. Så sender vi gerne en specialiseret medarbejder hen til dig, som kan finde frem til den bedste løsning til dig. Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11 eller skrive til os på kontakt@renkloak.dk

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

RenKloak kan være hos dig og besigtige kloakarbejdet inden for to arbejdsdage.

Hvad koster det?

Inden for to arbejdsdage, fra RenKloak har besigtiget arbejdet, sendes tilbud med løsningsforslag og pris til dig via mail eller post.

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført det autoriserede kloakarbejde tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører autoriseret kloakarbejde professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Jørgen Astradsson Jensen
Hurtig, venlig og imødekommende service. Problemet hurtigt løst

September 2018

Birthe Larsen
Arbejdet udført alt fungerer, fuld tilfredshed . en virksomhed vi vil bruge igen hvis der opstår problemer i kloarksystemet.

September 2018

Bent
Jeg har benyttet RenKloak ApS flere gange. Jeg er blevet betjent til min store tilfredshed. Hurtigt og korrekt. Og arbejdet er blevet udført omhyggeligt. Jeg vil ikke tøve med at benytte firmaet igen.

September 2018

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os