Døgnåben tidsbestilling 71 11 11 11 kontakt@renkloak.dk

Har du brug for autoriseret kloakarbejde?

Autoriseret kloakarbejde

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Aut. Kloakmester – Tommy Bisted

Har du brug for autoriseret kloakarbejde?

Autoriseret kloakarbejde

Du kan booke din aftale 24 timer i døgnet – året rundt.
Der er intet gebyr for tidsbestilling uden for normal åbningstid.

Autoriseret kloakarbejde på Sjælland

Har du brug for professionel hjælp fra en autoriseret kloakmester?

Hos RenKloak foretager vi autoriseret kloakarbejde. Vi opererer på Sjælland, hvor vi dagligt hjælper en lang række af privatkunder.

Hvad end du har brug for vores hjælp til opsætning af rottespær, TV-inspektion af din kloak eller andet inden for kloakservice, hører vi altid gerne fra dig. Med vores hjælp får du en professionel løsning, som holder i længden.

Giv os et kald – så kommer vores dygtige og uddannede medarbejdere ud til dig. Vi hjælper dig fra start til slut.

Vi tilbyder alt inden for autoriseret kloakarbejde

Skal vi udføre autoriseret kloakarbejde hjemme hos dig? Det gør vi gerne. Ring på 71 11 11 11 eller send os en mail på kontakt@renkloak.dk.

Autoriseret kloakmester med udstyret i orden

Vi anvender de nyeste og mest avancerede teknikker og det rette udstyr inden for vores branche.

I vores virksomhed går vi aldrig på kompromis, når det kommer til kvalitet, og derfor har vi både fokus på at anvende det bedste udstyr og de mest specialiserede medarbejdere.

Vi besidder en stor erfaring inden for vores branche, og det kan du nyde godt af som kunde hos os. Når du ringer efter vores hjælp, kan du være sikker på, at vi finder frem til den bedste og mest varige løsning til dig.

Autoriseret kloakarbejde holder på sigt

Som autoriseret kloakmester udfører RenKloak autoriseret kloakarbejde. I de fleste tilfælde er det nødvendigt, da der i Danmark er visse regler omkring kloakarbejde.

Udfører RenKloak autoriseret kloakarbejde for dig, kan du være sikker på, at dit problem bliver afhjulpet korrekt og sikkert. Du er også din garanti for, at opgaven ikke alene bliver løst her og nu, men også holder på sigt.

Vores opgave er at sørge for, at dit kloakproblem bliver afhjulpet bedst muligt, så du undgår at det vender tilbage.

Autoriseret kloakarbejde – din sikkerhed

De fleste mennesker vil gerne sikre sig, at en ydelse lever op til forventningerne. Det kan vi godt forstå. Det samme gælder naturligvis kloakarbejde.

Får du afhjulpet dine kloakproblemer af en autoriseret kloakmester, så er du sikker på, at virksomheden har den nødvendige autorisation, der skal til for at opfylde de lovmæssige krav.

Når du får udført autoriseret kloakarbejde, er det altså din sikkerhed for at det bliver gjort ordentligt. RenKloak hjælper gerne dig med dine kloakproblemer. Ring til os – så kommer vi.

Vi kan kontaktes på 71 11 11 11 eller kontakt@renkloak.dk.

Ring for hjælp til autoriseret kloakarbejde

Vi er kun et opkald væk, hvis du har brug for vores hjælp. Vi sidder klar ved telefonen døgnet rundt, og vi holder vores telefoner åbne i døgndrift for tidsbestilling.

Ring gerne til os, når det passer dig bedst. Så sender vi en specialiseret medarbejder hen til dig, som kan finde frem til den bedste løsning til dig. Du kan ringe til os på telefon 71 11 11 11 eller skrive til os på kontakt@renkloak.dk.

RenKloak tager hensyn til dig

Når RenKloak rykker ud til dig for at udføre autoriseret kloakarbejde, tager vi hensyn til dig og dine omgivelser. Vi ønsker, at du som kunde oplever så få gener som muligt.

Alle vores medarbejdere er høflige og hensynsfulde, så du får en god oplevelse, når vi arbejder hos dig. Vi arbejder så hurtigt og effektivt som muligt, da vi ved, at mange kloakproblemer haster.

Har du brug for akut autoriseret kloakarbejde?

Det er ikke noget problem. Vi kommer hellere end gerne ud til dig, når uheldet er ude. Står du med et akut kloakproblem, så udfører vi også autoriseret kloakarbejde uden for de almindelige arbejdstider.

Du kan nemt ringe til vores døgnvagt på 71 11 11 11 – så kører vi ud til dig så hurtigt som muligt. Uanset om du pludselig står med et stoppet afløb, et stoppet toilet eller noget tredje, så kommer vi gerne forbi dig.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

RenKloak kan være hos dig og besigtige kloakarbejdet inden for to arbejdsdage.

Hvad koster det?

Inden for to arbejdsdage, fra RenKloak har besigtiget arbejdet, sendes tilbud med løsningsforslag og pris til dig via mail eller post.

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført det autoriserede kloakarbejde tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

N
Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører autoriseret kloakarbejde professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Anmeldelser fra trustpilot

Det siger kunderne

Michael
Hurtig og fin expedition efter at have ringet og lavet aftale – dagen efter, og ringede 30 min før ankomsten.

Januar 2019

Kirsten
God betjening i telefonen ved bestilling. De kom hurtigere ud til opgaven end jeg havde forventet. De kom til tiden, ja, faktisk tidligere end lovet. Opgaven blev udført af en, der virkede til at have tjek på tingene. Og ikke mindst – det blev billigere, end jeg troede.

Januar 2019

Dorte
Altid flinke og venlige medarbejdere, hurtig og effektiv hjælp, tak.

Januar 2019

Vi tager imod bestillinger døgnet rundt. Så du kan ringe når det passer dig.

Ring på tlf.: 71 11 11 11

Ønsker du vide mere?

Kontakt os

Vores autoriseret kloakmester udfører TV-Inspektion, slamsugning, kloakrensning, kloakservice og alle andre former for kloakarbejde.

Vi dækker Øst- og Midt Sjælland i byer som: København, Roskilde, Frederiksberg, Glostrup, Ballerup, Hellerup, Hillerød, Køge, Dragør, Rødovre og Amager.