Tv-inspektion kloak

 

Kloakservice for private  –  Ring 71 11 11 11

Vi tager imod bestillinger hele døgnet

Ring når det passer dig!

Vi tager imod bestillinger hele døgnet

Ring når det passer dig!

Tv-inspektion, fra 1.700,-


Har du brug for en Tv-inspektion?

RenKloak kan hjælpe dig, hvis du har mistanke om en skade på din kloak, eller hvis du gentagende gange har haft problemer med kloakken. RenKloak vil i disse tilfælde anbefale, at få foretaget en tv-inspektion. Vi har det rigtige udstyr og medarbejdere, som er specialister i at inspicere kloakrør og stikledninger.

Hvad kan du bruge en tv-inspektion til?

En tv-inspektion kan bruges til lokalisering af rotteskader, rørbrud, forskudte samlinger eller rødder, som kan forårsage forstoppelse i kloakken. Med markedets bedste og mest avancerede stik-tv, målrettet til kloakker hos private, kan RenKloak effektivt og med stor præcision lokalisere fejl og skader på kloaksystemet.

Hvad med forsikringen?

RenKloak kan sikre, at du får den dækning, som du er berettiget til. Det er vi eksperter i. Det er derfor ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet før du kontakter RenKloak. Det er altid dig der bestemmer, hvem du ønsker skal foretage tv-inspektion hos dig, ikke forsikringsselskabet.
RenKloak hjælper mange af vores kunder med deres sager overfor forsikringsselskaberne og har derved stor erfaring i hvilken dokumentation, der er nødvendig ved eventuelle skader på kloaksystemet.
RenKloak kan klare sagen med forsikringen fra start til slut. RenKloak kan lokalisere skaden, tage kontakt til forsikringsselskabet og anmelde skaden. Vi kan tage dialogen om skaden er dækningsberettiget, sikre, at du får den dækning, som du er berettiget til og udføre reparationen efter aftale med dig og forsikringsselskabet.

Betaler forsikringen?

Alle forsikringsselskaber dækker udgifter til tv-inspektion, hvis der findes en dækningsberigtiget skade på kloakken. Da vi er eksperter i, at sikre, at du får den dækning du er berettiget til, er det derfor ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet, det kan RenKloak stå for, så vi kan sikre, at sagen forløber så let som muligt.

Hvad skal du gøre?

Ring til RenKloak og bestil en tid til en tv-inspektion. Vi tager imod bestillinger hele døgnet, så du kan ringe når det passer dig.

Hvornår kan RenKloak være hos dig?

Når du bestiller tid til en tv-inspektion kan du på almindelige hverdage vælge mellem følgende tidsintervaller:
Kl. 07:00 – 09:00
Kl. 09:00 – 11:00
Kl. 11:00 – 13:00
Kl. 13:00 – 15:00
Uden for normal arbejdstid har vi døgnvalgt og kan være hos dig inden for to timer.

Hvad koster det?

Prisen for en tv-inspektion starter ved 1.700,- Se mere under priser og prisberegner.

Hvad med betaling?

Når RenKloak har udført tv-inspektion tilsendes en faktura på mail, som kan betales via MobilePay, netbank eller på posthuset. Betalingsfristen er 10 dage.

Du har lavet en aftale med RenKloak. Hvad nu?

Den specialist, som har fået tildelt din sag, ringer til dig når han er på vej. Han udfører tv-inspektion professionelt, med respekt for beboere og omgivelser og med et minimum af gener for dig. Alle RenKloak’s specialister er venlige og høflige, med faglig stolthed og stor erfaring inden for deres fag.

Det siger kunderne


Rasmus: “Ringede i forvejen. Kom til aftalt tid. Venlig og hjælpsom. Problemet blev løst. Pris i forlængelse af min forventning.”

August 2017

Se flere anmeldelser af vores arbejde på trustpilot

Om RenKloak


Personale
Alle ansatte i RenKloak er uddannet inden for hvert af deres arbejdsområde. De sætter alle en stor ære i, at være specialister i kloakservice for private.

Kloakmester
Tommy Bisted er autoriseret kloakmester hos RenKloak og har mere end 10 års erfaring inden for kloakbranchen.

Priser
Se vores priser og betalingsbetingelser.
Du er velkommen til at ringe og få et prisoverslag på din opgave.

Se vores film
Se en af vores film om kloakker, hvordan en kloak ser ud indefra eller hvordan vi arbejder med kloakker i hverdagen.

Personale
Alle ansatte i RenKloak er uddannet inden for hvert af deres arbejdsområde. De sætter alle en stor ære i, at være specialister i kloakservice for private.

Priser
Se vores priser og betalingsbetingelser.
Du har også mulighed for, at beregne prisen på din opgave.

Se vores film
Se en af vores film om kloakker, hvordan en kloak ser ud indefra eller hvordan vi arbejder med kloakker i hverdagen.

Arbejdsområder


Kloakservice
Vi kan fjerne forstoppelser i vaske, brønde, afløb, kloakker og toiletter ved hjælp af højtryksspuling og boreudstyr, specielt målrettet til private.

Priser fra 850,-

Højtryksspuling
RenKloak kan hjælpe dig, hvis du har en kloak som skal højtryksspules. Vi har det rigtige udstyr og medarbejdere, som er specialister i kloakservice for private.

Priser fra 850,-

Slamsugning
En slamsuger bruges til rensning og sugning af faste materialer, så som grus, slam eller fedt i brønde og kloakker.

Priser fra 1.245,-

Aut. kloakarbejde
Vi har uddannelsen, udstyret og ekspertisen til, at udføre autoriseret kloakarbejde, samt etablere højtvandslukkere og monterer rottespær.

Indhent tilbud

Autoriseret kloakmester

Ring nu 71 11 11 11

Autoriseret Rottefænger